Mám e34 r.v 91 a dimantschwarz metalic a o víkendu máme jít dělat prahy apod. a kámoš potřebuje vědět jakej sprej má sehnat na opravu laku po zabroušení a já se tam nedostanu bo mám daleko auto od domova. Díky moc.
VELMEN píše:Mám e34 r.v 91 a dimantschwarz metalic a o víkendu máme jít dělat prahy apod. a kámoš potřebuje vědět jakej sprej má sehnat na opravu laku po zabroušení a já se tam nedostanu bo mám daleko auto od domova. Díky moc.
Nevím jestli ti to ještě k něčemu bude,když koukám že se na tebe tady každý vy....
Takže kod barvy je 181/9
To číslo za lomeno je pododstín a tahle metla má dva pododstíny.Já mám tu /9.Tak asi takhle.
No já taky stříkal prahy diamantswarz a na míchání laků říkali že je stejně lepší přijet autem mám tam taky kód 181/9 ale tenhle kód měl ještě dokonce 5 pododstínů
Tak zatím jsme po smirglování stříkli prahy a dveře takovou matovou ochranou sračkou a vypadá to i docela dobře,ale ten kód mě teda děsí to tam radši fakt zajedu. Díky
Koukni na tu černou nálepku co je na klobouku podběhu(mezi podběhem a blatníkem v motorovém prostoru na straně spolujezdce),tam je název barvy a i toto číslo,důležitý je to číslo za lomeno,tedy ten pododstín.
Ok mrknu na to,ale shodli jsme se,že auto bylo min. jednou stříkáno,tak doufám,že bude ten pododstín souhlasit s tím co je na štítku. A asi tam stejně zajedu,jestli z toho budou teda moudřejší..dík
Taky jsem myslel že bude stačit kód barvy s pododstínem ale jak je lak starší tak bledne i když to není znát v prodejně vytáhli štítky který jsme potom přikládali k laku a pak jsme vybrali ten správnej pododstín ale byl to jinej než je zalomítkem proto tam raději zajeď z autem vyplatí se to