Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 maly BC

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
fotobobo

#1 Příspěvek od fotobobo »

Ahoj kluci,
nevi nekdo kde bych nasel manual k malemu BC na E34?
Digitalni teplomer a hodiny. Za boha nevim jak nastavit cas,
a vubec by me jeste zajimalo co dalsiho ta vec umi..

Diky
momento

#2 Příspěvek od momento »

chvíli podrž tlačítko s nápisem UHR... začne to blikat a pak nastavíš hodiny a minuty tlačítkama MIN/UHR.... možná tam není napsáno přesně UHR,ale určitě ty tlačítka poznáš :D
fotobobo

#3 Příspěvek od fotobobo »

momento píše:chvíli podrž tlačítko s nápisem UHR... začne to blikat a pak nastavíš hodiny a minuty tlačítkama MIN/UHR.... možná tam není napsáno přesně UHR,ale určitě ty tlačítka poznáš :D

Cau, hele UHR tam zrovna nemam :)

Je to tam asi takhle:

0/DAT min/DAT

ORA MEMO DATA TEMPER

:)
Kail

#4 Příspěvek od Kail »

Tak ORA,a na datum podržíš DAT :wink:
Holly Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Holly Moderátor »

Když sme tak u toho na co je to tlačítko MEM?? Nějak sem nepochopil jeho funkci :oops:
fotobobo

#6 Příspěvek od fotobobo »

Holly píše:Když sme tak u toho na co je to tlačítko MEM?? Nějak sem nepochopil jeho funkci :oops:

Taky by me to zajimalo. Urcite se nekde nekomu vali navod
na to male BC..

Ono to male BC jeste nejak pipa, tesne pred celou atd...
bavrak

#7 Příspěvek od bavrak »

fotobobo

#8 Příspěvek od fotobobo »

bavrak píše:možná ti pomůže tohle http://www.bmwe34.ic.cz/obc.html + http://www.bmwe34.ic.cz/ccm.html

OK, v pohode. Nejak to snad nastavim. Ja mam ten panel
v Italstine :)

Jeste dotaz, v levo nahore u displeje, je takovej malej zelenej tuplik.
Sviti to nekomu zelene? Vypada to jako dioda..
Kail

#9 Příspěvek od Kail »

Mělo by to pípat když poklesne teplota pod 3 stupně,hrozí námraza :wink:
fotobobo

#10 Příspěvek od fotobobo »

Kail píše:Mělo by to pípat když poklesne teplota pod 3 stupně,hrozí námraza :wink:

Jojo, to vim, zajimalo by me jestli to jde taky vypnout.
Jinak jsem sundaval ten kryt, a ta dioda tam opravdu je.
Jenze jsem ji jeste nikdy nevidel svitit.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pietro »

fotobobo píše:
Kail píše:Mělo by to pípat když poklesne teplota pod 3 stupně,hrozí námraza :wink:

Pípá to, když je pod 3 stupně, něco jako "bacha woe, bude to klouzat", pak, když máš zaplý "MEMO", pípá to pár sekund před celou hodinou (já třeba tuto funkci využívám při poslechu CD - přepnu na radio, kvůli zprávám...). Jinak mi není známo, při jaké situaci by měl malý BC pípat.
A k té diodě... Není to klasická LED, ale fotodioda (možná ted kecam názvy, ale snad pochopíš..), tato dioda má za úkol snímat světlo (v interieru) Nejlíp její funkci pochopíš, když za co největšího osvětlení ji zakreješ třeba prstem... Displej ztmavne... P
fotobobo

#12 Příspěvek od fotobobo »

Pietro píše:
fotobobo píše:

Pípá to, když je pod 3 stupně, něco jako "bacha woe, bude to klouzat", pak, když máš zaplý "MEMO", pípá to pár sekund před celou hodinou (já třeba tuto funkci využívám při poslechu CD - přepnu na radio, kvůli zprávám...). Jinak mi není známo, při jaké situaci by měl malý BC pípat.
A k té diodě... Není to klasická LED, ale fotodioda (možná ted kecam názvy, ale snad pochopíš..), tato dioda má za úkol snímat světlo (v interieru) Nejlíp její funkci pochopíš, když za co největšího osvětlení ji zakreješ třeba prstem... Displej ztmavne... P

V pohode, uz jsem vse nastavil, a vymenil vsechny 3 zarovky
co byly praskle. Ted to sviti jako nove.

Ale ty 3 zarovky staly v BMW 160kc :x
sheep

#13 Příspěvek od sheep »

cau, resim to samy jako kolega tady, akorat s tim rozdilem ze ja sem mel v aute pred malym BC hodiny (vlastne nevim co bobo) ale mam tam soc kabelaz, kdyz sem vymenil hodiny za maly BC muzu prepinat mezi casem a datumem, ale kdyz jakoukoliv z hodnot podrzim (drzel sem to i pres 10 sekund) tak se nic nestane, jen se vzdycky kazda nachvilku rozsviti ale ze by to blikalo nejak to vubec... a druha vec ze to BC sviti i po vyndani klicku, to nejde "vypnout"?.. a nevedeli byste jak nastavit ten cas nebo datum ? dikes
ViktorDDD

#14 Příspěvek od ViktorDDD »

keď trochu podržíš tlačidlo tak na displeji bude blikať len bodka medzi hodinou a minútou vtedy môžeš nastavovať potom stlačíš zasa tlačidlo a čas sa ti uloží, tak isto s dátumom
Starosta

#15 Příspěvek od Starosta »

Měla by blikat jen tečka mezi číslem hodin a číslem minut.
Pak jde nastavovat klikáním čas a opětovným kliknutím na to, cos podržel na začátku se režim zadávání ukončí.

EDIT: ViktorDDD byl rychlejší :)
sheep

#16 Příspěvek od sheep »

panove diky za odpovedi, avsak nedela to nic at mackam jak mackam... na hodinach mam 0:00 a na datumu mam neco jako 1.01, pokud nejsem uplnej idiot tak by to melo fungovat tak ze podrzim tlacitko na cas, zacne blikat delitko casu, pak budu klikat nahore vpravo nebo vlevo ty maly tlacitka (minuty/hodiny) a doklikam se k casu co chci, pokud to tak je, tak mi to nejde... a dalsi dotaz, ma to svitit porad? nebo se to po vyndani klicku ma shasnout? protoze me to sviti porad od doby co sem to zapojil (sice slabe, az kdyz kliknu na cas nebo datum tak se to rozsviti lip, ale sviti)
EDIT: tak sem to byl zkontrolovat jeste a ono to blika porad, i tecka mezi casem i datem nehlede na to jestli neco drzim nebo ne
j3ykobim

#17 Příspěvek od j3ykobim »

to pípání v celou oznamuje, že je celá :D jinak mě to po vyndání kličku také svítilo, ale display ztmavl, bylo to vidět velmi slabě
sheep

#18 Příspěvek od sheep »

j3ykobim píše:to pípání v celou oznamuje, že je celá :D jinak mě to po vyndání kličku také svítilo, ale display ztmavl, bylo to vidět velmi slabě
dobry tak sviceni vyreseno, ted jeste nastavit ten cas a datum...
sheep

#19 Příspěvek od sheep »

pořád nefunguje, nikdo nic?
sheep

#20 Příspěvek od sheep »

tak se zeptam jinak, co muze bejt v BC spatne, ze kvuli tomu nejde nastavit cas ani datum??, ikdyz drzim tlacitko dlouhou dobu, sice tecka blikat zacne ale nastavit cas nejde, kdyz kliknu na cas rozsviti se display, to samy na datum, i to mezi tim prepina tak to vypada ze funguje, kdyz jsem ho vyndal vzadu ty 3 zarovky sou dosazeny dobre
Odpovědět