Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nevíte kdo dělá diagnostiku na BMW diesely v Plzni??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lenoch »

Nevíte kdo dělá diagnostiku na BMW v Plzni?? Potřebuju nějakýho borce, co tomu i rozumí, zdiagnostikuje a poradí co a jak - auto odmítá normálně jet a sem z toho už zoufalej... e34 525TDS. Kolik taková sranda stojí? Děkuji...
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MatyACS »

lenoch píše:Nevíte kdo dělá diagnostiku na BMW v Plzni?? Potřebuju nějakýho borce, co tomu i rozumí, zdiagnostikuje a poradí co a jak - auto odmítá normálně jet a sem z toho už zoufalej... e34 525TDS. Kolik taková sranda stojí? Děkuji...

ACR a stojí to něco přes litr myslím
frantaxxx

#3 Příspěvek od frantaxxx »

Ahoj, a copak že odmítá jet? já jsem taky z plzně, a v pondělí jdu na diagnostiku s kámošem automechanikem na domažlickou, je to popravý straně a dělají tam i STK. tak pak dam vědět, jak sem dopadl.
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MatyACS »

frantaxxx píše:Ahoj, a copak že odmítá jet? já jsem taky z plzně, a v pondělí jdu na diagnostiku s kámošem automechanikem na domažlickou, je to popravý straně a dělají tam i STK. tak pak dam vědět, jak sem dopadl.

po pravý straně za přejezdem??????????????

jednou sem si já debil chtěl u nich udělat TK a emise a po jejich "odborných zákrocích" sem do auta musel vrazit 16 000,- abych napravil co ty zmrdi zkurvili :evil: :evil: :evil:

nevím co máš za auto, ale já už bych tam nedal ani babičky skládačku!!!
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pietro »

lenoch píše:Nevíte kdo dělá diagnostiku na BMW v Plzni?? Potřebuju nějakýho borce, co tomu i rozumí, zdiagnostikuje a poradí co a jak - auto odmítá normálně jet a sem z toho už zoufalej... e34 525TDS. Kolik taková sranda stojí? Děkuji...

Já nevim, co zase řešíš.... Zajeď do Č. Hrádku k Mírovi, odkaž se na mě, a hned budeš v obraze :)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lenoch »

Pietro píše:

Já nevim, co zase řešíš.... Zajeď do Č. Hrádku k Mírovi, odkaž se na mě, a hned budeš v obraze :)

No supr:) Máš na něj nějaký tel. číslo? Od děla BMW i TDS? Má diagnostiku?:)) Řeším jen to, že mi to nejede:((
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od lenoch »

MatyACS píše:

A to je i nějaká autoopravna? Rád bych to dal někam, kde aspoň někdy za čas dávají dokupy nějaký TDS...
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od lenoch »

frantaxxx píše:Ahoj, a copak že odmítá jet? já jsem taky z plzně, a v pondělí jdu na diagnostiku s kámošem automechanikem na domažlickou, je to popravý straně a dělají tam i STK. tak pak dam vědět, jak sem dopadl.

Do určitý urovně plynu mi příšerně houpe motor i v záběru - jednou to přídá a pak to brzdí motorem a zase přidá atd.... tak to jsem zvědav jak pořídíš a co za to dáš... Co máš za auto??
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pietro »

lenoch píše:
Pietro píše:

No supr:) Máš na něj nějaký tel. číslo? Od děla BMW i TDS? Má diagnostiku?:)) Řeším jen to, že mi to nejede:((

Číslo jsem Ti psal na ICQ, ale tady je: 602444845
Dělá HLAVNĚ BMW, spis jenom, diagnostiku samo ma..
PS: Fakt ho muzu doporucit, sam s nim resim vselijaky sracky... a vzdycky dobry
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od MatyACS »

lenoch píše:
MatyACS píše:

A to je i nějaká autoopravna? Rád bych to dal někam, kde aspoň někdy za čas dávají dokupy nějaký TDS...

ty vole ACR je jediný autoricovaný dealer a servis v Plzeňským kraji :lol:
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od lenoch »

Pietro píše:
lenoch píše:
Pietro píše:[quote="lenoch"]Nevíte kdo dělá diagnostiku na BMW v Plzni?? Potřebuju nějakýho borce, co tomu i rozumí, zdiagnostikuje a poradí co a jak - auto odmítá normálně jet a sem z toho už zoufalej... e34 525TDS. Kolik taková sranda stojí? Děkuji...

Číslo jsem Ti psal na ICQ, ale tady je: 602444845
Dělá HLAVNĚ BMW, spis jenom, diagnostiku samo ma..
PS: Fakt ho muzu doporucit, sam s nim resim vselijaky sracky... a vzdycky dobry[/quote]
Tak nějakýho takovýho týpka sháním:)) Díky!!
frantaxxx

#12 Příspěvek od frantaxxx »

mam 525 tds, hlavně za studena po zařazení se mi rozsvítí žhavení a auto nejede, tak musím podřadit a pak se zase rozjede a ještě mam špatný naftový čerpadlo, nesmím se dostat s naftou pod půlku, jinak se auto zavzdušní :evil:
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od lenoch »

frantaxxx píše:mam 525 tds, hlavně za studena po zařazení se mi rozsvítí žhavení a auto nejede, tak musím podřadit a pak se zase rozjede a ještě mam špatný naftový čerpadlo, nesmím se dostat s naftou pod půlku, jinak se auto zavzdušní :evil:

3patný naftová čerpadlo?? To budeš asi myslet podávací el. v nádrži co? Spíš bych to hádal, že se třebas nějak uvolnilo a má sání nekde kolem poloviční hladiny v nádrži...
tds

#14 Příspěvek od tds »

frantaxxx píše:mam 525 tds, hlavně za studena po zařazení se mi rozsvítí žhavení a auto nejede, tak musím podřadit a pak se zase rozjede a ještě mam špatný naftový čerpadlo, nesmím se dostat s naftou pod půlku, jinak se auto zavzdušní :evil:

Žhavení nebo kontrolka s vyzobrazeným vstřikem?
frantaxxx

#15 Příspěvek od frantaxxx »

žhavení :(
frantaxxx

#16 Příspěvek od frantaxxx »

tak sem tam byl, zaplatil sem 3 kila a zjistil jsem, že mam v prdeli vstřikovací čerpadlo :evil: nové mě vyjde min. na 15 tisíc :twisted:
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od MatyACS »

frantaxxx píše:tak sem tam byl, zaplatil sem 3 kila a zjistil jsem, že mam v prdeli vstřikovací čerpadlo :evil: nové mě vyjde min. na 15 tisíc :twisted:

za 15000,- myslíš asi repasovaný ne?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od lenoch »

frantaxxx píše:tak sem tam byl, zaplatil sem 3 kila a zjistil jsem, že mam v prdeli vstřikovací čerpadlo :evil: nové mě vyjde min. na 15 tisíc :twisted:

Heleď, to se mi nějak nezdá podle toho co jsi popisoval, že by vše dělalo naftové čerpadlo... jaký máš ročník auta? A co přesně jim PC napsalo?? Kdyby byla v prdeli el. hlava čerpadla, tak to max houpe otáčkama... co máš za auto vlastně?
frantaxxx

#19 Příspěvek od frantaxxx »

Napsalo to jako závadu servopohon řídícího vstřik. čerpadla, odchylka regulace:-(
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od lenoch »

frantaxxx píše:Napsalo to jako závadu servopohon řídícího vstřik. čerpadla, odchylka regulace:-(

Jaký máš ročník auta?
Odpovědět