Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cukání
Už delší dobu mě trápí taková zvlaštní závada(524TD). Auto jede krásně,ale když např.+- při 110km/h sešlápnu prudce plynový pedál,vůz vyrazí kupředu ale za chvilinku začne jako přibrždovat.Nevím jak to vysvětlit.Jako kdybych tuknul o brzdu a zase pustil. Když trochu uberu,tak je vše OK. Tento problém setrvá i při zvyšující se rychlosti(vyšší rychlosti je takto problém dosáhnout) Dělám ted GO motoru,tak nevím jestli nemám nechat udělat čerpadlo.Potřebuji poradit,abych nevyhodil peníze za zbytečnou opravu čerpadla.
PS: Kolik tlačí vsřiky u tohoto motoru. Na vstřiku je napsáno 150bar,ale není to max. hodnota?
PS: Kolik tlačí vsřiky u tohoto motoru. Na vstřiku je napsáno 150bar,ale není to max. hodnota?
oldaf píše:800 nebo 1000 to je šumák, důležitý je aby tryska otvírala v rozmezí 150-158barůfafejta píše:1000bar to má až TDI,u komůrky je max.cca 800bar ale až v 5tis ot/min a je tam hned a né na konci tam už zase tlak klesá.Vstřikovací a otevírací je velký rozdíl.
On se,ale ptal kolik tlačí vstřiky, a to je hodnota závislá na otáčkách vstřikovacího čerpadla a výtlačný tlak je docela důležitej parametr vstřikovacího čerpadla.Ale že by byl max. tlak na konci výtlaku........no to promin.
-
- Klubové ID: 3385
Nechci se hádat ale největší tlak je na konci výtlaku. Podle Mgr.Vladimíra Motejla to je nějakej vědátor přes diesel motory. Mě je jedno kde je největšífafejta píše:1000bar to má až TDI,u komůrky je max.cca 800bar ale až v 5tis ot/min a je tam hned a né na konci tam už zase tlak klesá.Vstřikovací a otevírací je velký rozdíl.

-
- Klubové ID: 3385
fafejta píše:oldaf píše:800 nebo 1000 to je šumák, důležitý je aby tryska otvírala v rozmezí 150-158barůfafejta píše:1000bar to má až TDI,u komůrky je max.cca 800bar ale až v 5tis ot/min a je tam hned a né na konci tam už zase tlak klesá.Vstřikovací a otevírací je velký rozdíl.
On se,ale ptal kolik tlačí vstřiky, a to je hodnota závislá na otáčkách vstřikovacího čerpadla a výtlačný tlak je docela důležitej parametr vstřikovacího čerpadla.Ale že by byl max. tlak na konci výtlaku........no to promin.
A já to pochopil že se ptá na to na kolik má nastavit trysky, tak se omlouvám
Pokud sešlápnu plynový pedál prudce až na podlahu,tak to udělá při 3000ot./min ale někdy také už při 2500ot./min.BMWPower píše:A to tí dělá náhodně nebo při určitých otáčkách,rychlosti...???
Vůz při menších rychlostí tak netočim,tak mi to nevadí.Ale pokud chci jed rychleji,tak je to pravidlem už od 110km/h až do 160km/h (rychleji z tímto cukáním neni možno jed).