Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Slaba baterka a vynulovane hodiny

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ZapBranigan »

Zdarec. Posledni dobou jsem jezdil same kratke vzdalenosti a studene starty. Baterka je trochu linejsi, coz me vcera vecer ujistilo, ze ji musim dolit a dobyt. No a rano jsem mel vynulovane hodiny. Zvlastni je, ze radio si stanice pamatuje - nemyslim si, ze by si je pamatovalo i bez stavy. Rani start byl zase trochu linejsi (je to slyset na starteru). No ale ty hodiny ted nejdou nastavit. Stalo se to nekomu nekdy - vynulovani hodin aniz byste odpojovali baterku? Navic ted porad blikaji, po chvili zhasnou a nejdou nastavit. Mam takove ty co maji jen Uhr, Date, Memo a A-Temp.
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Šiklo by sem hodit o jaký model vozu se jedná. :)
Nejni to ta šedá stodváca elko.. ? :lol:
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#3 Příspěvek od Holly Moderátor »

To vypadá na vakl v BC... Baterka by odpojila i to rádio a myslím, že pokud nejde nastavit tak je to jasný. Zkus ho vyndat a nandat, třeba to pude. No a dotáhnout kontaktíky na baterce ale prd to podle mě pomůže. To bude tím boardem...
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZapBranigan »

Baterku jsem dobyl, otocil klickem a BC zase funguje... Netusim, cim to bylo, ale tusim neco zleho. :D
mario42
Klubové ID: 1637

#5 Příspěvek od mario42 »

ZapBranigan píše:Zdarec. Posledni dobou jsem jezdil same kratke vzdalenosti a studene starty. Baterka je trochu linejsi, coz me vcera vecer ujistilo, ze ji musim dolit a dobyt. No a rano jsem mel vynulovane hodiny. Zvlastni je, ze radio si stanice pamatuje - nemyslim si, ze by si je pamatovalo i bez stavy. Rani start byl zase trochu linejsi (je to slyset na starteru). No ale ty hodiny ted nejdou nastavit. Stalo se to nekomu nekdy - vynulovani hodin aniz byste odpojovali baterku? Navic ted porad blikaji, po chvili zhasnou a nejdou nastavit. Mam takove ty co maji jen Uhr, Date, Memo a A-Temp.
Tohle se mi stává snad obden. Baterku mám v pořádku a dělá to stále. Hodiny se samy od sebe prostě vynulují, BC má ale hodnoty spotřeby, dojezdu atd dál v paměti, což mě překvapuje. Umírají pouze ty hodiny, jinak všechno funguje. Radši to neřeším, pouze někdy ráno musím několikrát tlačítkem SET přeskákat všechny ty hovadiny s časem a datumem, aby mě to pustilo do menu BC.

Nejlepší je se tím moc nezabývat, zvlášť když je to taková prkotina. Z vlastní draze získané zkušenosti vím, že když budeš chtít vyřešit jeden banální problém, obratem se objeví sto velkých...
Odpovědět