Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

studene starty 525tds

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny9

#1 Příspěvek od Johny9 »

Rano nastartuju nekdy poprve a nekdy az na potreti.Celou zimu auto startovalo bez problemu.Zhavicky mam nove,palivovy filtr taky nafta mi nepada.Kdyz auto chytne a chned ho vypnu a pak nastartuju znova tak chyti na brnknuti tak nevim cim to muze byt.
fafejta

#2 Příspěvek od fafejta »

A to,že nafta nepadá jsi zjistil jak.Kdyby tomu bylo tedy tak jak píšeš ,tak bych zkusil velmi nepatrně zvednout předvstřik.Tím jak se pořád nepatrně natahuje rovodák(řetěz) tak vše později a později záčíná a jednou nastat problémy tedy musí.
Johny9

#3 Příspěvek od Johny9 »

Mam vymeneny cely palivovy sistem a zadne bubliny a netesnosti tam nejsou.Ten predvstrik se serizuje jakym zpusobem
Johny9

#4 Příspěvek od Johny9 »

Mam vymeneny cely palivovy sistem a zadne bubliny a netesnosti tam nejsou.Ten predvstrik se serizuje jakym zpusobem
fafejta

#5 Příspěvek od fafejta »

No zkus ještě odpojit čidlo teploty pro řj DDE(je to to od prsou motoru třetí v pořadí,ale může být druhý v pořadí když tam na prvním místě budeš mít zátku v podobě šroubu), má dva piny v konektoru,co to bude dělat..A pak bych teprv zkoušel toho fora,povolíš dvě matky na přírubě ve předu(klíč 12) a vzádu takovou plechovou podkovu dole šroub na klíč 13.No a velice malinku hnout s celým čerpadlem směrem k motoru,ale nedříve si to označ jako výchozí polohu,abys to v případě nezdaru měl kam vrátit.Ale jestli není lépe tzv. ´´hurá do servisu´´.
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gyrous »

Může to být taky slabá baterka.
Johny9

#7 Příspěvek od Johny9 »

Tak zavada je odstranena.Bylo to spatnym hlavnim vstrikovacem tekla z nej nafta primo jak do nej vede konektor.Ted studene starty na brnknuti a spotreba se rapidne snizila.
fafejta

#8 Příspěvek od fafejta »

Tak to ti musela být jednak cítit nafta a pak ti to přeci muselo dělat loužičky.
tds

#9 Příspěvek od tds »

fafejta píše:Tak to ti musela být jednak cítit nafta a pak ti to přeci muselo dělat loužičky.
a padat nafta :lol: ach jo lidi
Johny9

#10 Příspěvek od Johny9 »

Naftu jsem prave necitil vubec.Az jsem menil prepady tak ten vstrik byl trochu mokry tak jsem ho jen ocistil a dotakl a po trech dnech z neho zacala pomalu tect nafta.Louze mi to nedelalo kvuli tomu ze je zespodu kryt motoru a ten to nepropusti.Oprava toho vstriku me vysla na 3000
Odpovědět