auto má nalítáno 230tis km jedná se o motorovou verzi 535 V8 z roku 97.
mám zájem o jeho koupi,ale rád bych se dozvěděl něco o výdrži a případných opravách automatu. díky
vdrž automatu? To závisí od předešlého (předešlích) majitele. To je jak u všeho. Jestli někdo jezdí takovým autem po polné cestě,tak může mít nalítáno 5000km a budou v háji veškere čepy,ložiska a ták.Jestli s ním někdo jezdil tak jak má,tak může automat vydržet hooooooodně dlouho. To máš stejně jak z manuálem. Jestli tě zajímají naklady na opravu a zaobcházení z automatem,tak použíj tlačítko hledat. Je toho tady hodně popsanýho. Néže by se mi to nechtělo psát,ale je toho opravdu hodně.Nemusíš koukat jenom na AT z E39,ale ze všech. Princíp je stejnej.
Nemás to stejne jak s manualem! Automat sa ti proste zodere jak spojka a padla. Zivotnost sice ide predlzit so sikovným medzikusom ale od 200tis je to už risk.
Nemůžu si pomoct, ale asi bude rozdíl najezdit to po dálnici nebo po městě. Důležité taky je jestli auto "něco" tahalo nebo jen jezdilo (má kouli?). A k ceně opravy: repase převodovky cca 35tis a měniče cca 10tis. Info od člověka co to hodně let opravuje (specializace na automaty, hlavně US)
Mám E 39 540i v automatu dotaženou před rokem z německa,teď má najeto 340 000 km a zatím v pohodě .Letos chci skontrolovat a popř.vyměnit olej v převodovce.
Nemůžu ale vědět kolikátou převodovku to auto má.
PP
Ja mám najazdenych 165tis km a automat som menil na 135 tis proste odisiel, výmena sa pohybuje tak ako tu už niekto písal rádovo do 40 tis. českých kaček.