Čau měl sem takoví problém s e34 525 24v.Přijel za mnou známej že mu jede bavo na pět válců takže klasicky jsem šel po cívkách a po svíčkách.když sem to rozdělal tak jsem zjistil že na šestým válci je svíčka úplně utopená ve vodě.tak sem to odsál dal nové svíčky a vše bylo ok.Do tří týdnů dojel zas na pět válců tak jsem zas sundal cívky a utopenej byl páty tak se to zas odsálo a odjel.Tak to šlo skoro pravidelně na všech válcích tak jsem začal měnit značky svíček(BOSCH CHAMPION NGK atd) pak sem vyměnil už aji cívky ale pořád to stejný.skoušel sem tu vodu aji hustoměrem jestli to není chladící kapalina i když nevím jak by se dostala nad svíčku.Už jsem u toho byl pěknej lojza. Tak se chci zeptat jestli vás něco nenapadá
Už sem to vyřešil(po půl roce)tak se chci zeptat jestli to byl takoví problém že jsem nad tím strávil půl roku.
Samozřejmě vám řeknu co to bylo ale zajímá mě váš názor.
Moc dík za odpovědi
Já bych měl 2 alternatívy. 1
Klučina jezdil dost často na vapku a snažil se mejt motor.
2 . u ostřikovačů měl,nebo má prasklou hadičku a s té kapala voda na motor a dostala se až ke svíčkám.
Nic jiného mě momentálně nenapadá.
Bohužel není to ani jedna varianta ale vypadá to logicky že by to mohlo takovým něčím byt.ale abych to trošku ulehčil s vodou tekoucí kolem motoru nebo na motor to nebylo.
Nechci tady nikoho skoušet jen mě zajímají vaše nápady.
tak se nezlobte byl sem stoho pořádně na prášky.
Přesně tak stával na zahradě měl tam na to udělaný dva takoví pruhy ze zatravnovacích tvárnic jinak všude kolem tráva.takže každý večer vyjel pořádně zalil a zas najel.A přišli jsme na to tak že mu rozkopali nájezd do zahrady tak musel stávat před barákem na silnici asi dva měsíce a bylo po problému