Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodatečná montáž navi
Player1 no právě že tim jsem si není jist. Taky jsem chtěl napsat,že s tím nebude problém,ale teď když mi nechce jít changer ,kterej je napojován přes I-bus ( což by mohl být taky problém u MK3) tak fakt nevím. Z budíkama to může mít spoločnej zrovna ten I-bus.Ale že by stačilo vyměnit budíky? To bude asi nezmysl,protože to by mělo stačit tím pádem i u mě,ale to by se to tolik nerozebíralo na zahraničných forech. Nejdřív by Raduz mohl napsat z kterého roku má tu E39. To by bylo něco na začátek.
Tak auto je z roku 1996. Bylo mě právě řečeno že aby vše správně komunikovalo je třeba vyměnit i budíky za novější a že zapojení není jen tak že se jedná o docela složitou záležitost. Tak právě potřebuji vědět co vše potřebuji a jestli někdo neví jak na to popřípadě nevío nějákém člověku který to dělá v Brně a okolí
Pro montáž ti ještě chybí externí rádio a kabeláž. Ale s r. 96 bude asi celkově problém, dělá se modifikační kit (měla by z něj jít koupit pouze část kabeláže) z MK1 na MK3, ale je to až pro auta od 9/97.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
No já jsem si myslel že koupím kabeláž v Bmw novou cca 4500,- a tím pádem tento kit mkI na MkIII nebudu potřebovat porotože rovnou namontuji MKIII (mimochodem stojí okolo 800 bez dph) Jinak by to mělo jít kamarád má BMW taky r.v.1996 a má navi včetně monitoru 16:9 Nemůžete mi poradit jaký typ radia mám shánět a jakej typ changeru aby to spolupracovalo?
Koukal jsem, že kabel pro retrofit stojí necelou osmičku. Problém bude v tom, že starší provedení už nepůjde sehnat a novější (pro DVD) je dělaný trochu jinak a hlavně má placatý piny rádia, takže to tam budeš muset nějak bastlit. Rádio musíš koupit externí professional (je to podobná plechová kostka jako TV tuner) a záleží na tom jakou použiješ kabeláž, buď starší provedení s kulatejma pinama, popř. novější s placatejma. Changer nemá na navigaci žádnej vliv, takže ho nemusíš ani shánět.
Takže pokut to zhrnu tak jsou 2 druhy kabelů placatý piny a kulatý placatý jsou novější tak podle kabelu musím vybrat radio jinak půjde mi k té mk3 připojit jak novej kabel tak starej? v BMW maj totiž jen jeden typ kabelu a jeden typ toho kabelu na překopání z mk1 na mk3. Nevíš náhodou objednací číslo toho kabelu k propojení někdo nemá mám obavu z toho že ho v Renocaru koupím a nebude pasovat.
Kabel (nový provedení) by měl bejt 61120303796. Jinak budeš potřebovat ještě i kabel k TV tuneru a pokud budeš chtít koukat na televizi, tak ještě 2 kabely k anténě a 2 anténní moduly.