Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

m30b35 začne se vařit pak chcípne ..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoonnza

#1 Příspěvek od Hoonnza »

Už sem z toho neštastnej ..mám e34 535i a když sem to koupil všechno v poho pak sem jezdil tam 500km no a pak sem si stim jel trožku zablbnout a jako by tam něco cinklo a od tý doby se mi to začalo vařit.. jedu třeba 20km a už se to vaří tak třeba vyřadím a auto chcípne a nejde natočit.. ...nejdřív sem myslel že to může být termostat ale dělá to i když je vyndanej ...jinak motor nic moc nešlape ..když je studenej vypadá jak před smrtí kolísá volnoběh okolo 500ot. pak když je zahřátej je to v pohodě ..jo a jinak je tam plyn ... :? jinak táhne slušně ... nevim co by to bylo ... :(
Helldiver

#2 Příspěvek od Helldiver »

V prvom rade stadial vyjeb von ten plyn a problem ries ked to bude bezat cisto na benzin - co sa tyka varenia, tak klasika termostat (uz si checkol hovoris...), vodna pumpa, chladic, samozrejme poriadne odvzdusneny system. Co sa tyka hupania na volnobeh, tak skontrolovat vsetky podtlaky a podtlakove hadice.
Hoonnza

#3 Příspěvek od Hoonnza »

no plyn půjde ven co nejdřív ..jinak ten termostat to teda asi nedělá když tam neni no a to že když se to ohřeje a neni to v červenym a chcípne to a pak to nejde nahodit ... to je zapříčiněný čím ..? když to zase vychladne naskočí to v klidu..
Helldiver

#4 Příspěvek od Helldiver »

Teplotne cidlo? uplne zle nastelovana vola ventilov? moze toho byt viacej.
Hoonnza

#5 Příspěvek od Hoonnza »

no hele diky za rady ...ještě se na to podívám a uvidim no..
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Vodní pumpa.. Tu bych řešil jako první.. A pokud jsi auto koupil a najel s ním pouze 500 km ode dne koupě, tak bych určitě kontaktoval prodejce..
bavrak

#7 Příspěvek od bavrak »

Tak tohodle se taky bojim, přecejenom je to už starší vůz a blbnout s nim je docela odvaha :D já se taky občas neudržim :lol: , no zatim se mi rozšvihal jen plast co je okolo vrtule na chladiči a když sem to viděl tak sem byl rád, že mi ty kusy nevlítly mezi řemeny. fakt zkus mrknout na tu vodní pumpu a zkontroluj všechny hadice
Hoonnza

#8 Příspěvek od Hoonnza »

majitel je mimo čr a auto bylo za habičku ...i kdybych měl vyměnit motor tak mě to vyjde pořát dost levně protože samotnej stojí okolo 5000 ale prohlídnu to ..a hlavně to celkem nasere no ..když do toho vrazim prachy a pak takhle blbě to odejde ..snad jen ta vodní pumpa...kdyžtak nemáte ji někdo na prodej..?
Odpovědět