Zdravim Vas priatelia. Predvcerom v noci mi nejaky lump ukradol na mojej E39 znaky BMW z predu na kapote a vzadu na kufri, najradsej by som mu ruky dolamal. Bol som v BMW a povedal ujko, ze to stoji original 870 SKK. Neviete kde sa to da kupit lacnejsie, na vrakovisku u nas tiez nemaju. Vdaka za kazdu radu.
No to jsi mu teda poradil.Že se nastydíš , aby okradl třeba nějakýho klubáka.
V každým případě je to hnus,typnul bych si ,že to ukradl nějaký "škodovák" ,aby si vylepšil image svého vozu.
Tak podle takového nápadu se řídí většina blbečků co pak řetězovou reakcí kradou znáčky všem.Přál bych ti aby ho ukradl tobě,když máš tak hloupé nápady.
Už jsem to taktéž řešil. Nějaký no name bych asi nepořizoval, protože údajně ty levnější znaky BMW slepnou. Zasvítí na to párkrát sluníčko e je z toho kýč. Já ho kupoval na zadní dveře taky. V BMW mě stál něco pod 6 stovek. Rozhodně se mě ten chlapík v servisu ptal na přesný model auta. Možná se to liší nějakým detailem kopírování haubny a dveří kufru.
Rozhodně bych tuto věc neřešil, jak ti radí výše uvedený, další krádeží, i kdyby to nebyl nikdo z klubu. To je přec hovadina.. A dvanáct stovek snad nikoho nepoloží.
Škoda, že to nikdo nepochopil tak jak sem to myslel jinak. Pro srozuměnou to bylo myšleno ironicky a z recese. Elektro. Mě neukradli jen, znáček, ale i celé auto
fidzi píše:Škoda, že to nikdo nepochopil tak jak sem to myslel jinak. Pro srozuměnou to bylo myšleno ironicky a z recese. Elektro. Mě neukradli jen, znáček, ale i celé auto
Tak to sry. jen jsem podrážděný s toho jak mi kvůli znáčku poškodili šroubovákem víko kufru na plech.Jinak jsem ho kupoval za 500,- origo v prodejně.Vědět to tak jsem ho tam koupil rovnou a ne jezdit po vrakárnách kde maj tak za 400,- kila uplně vybledlý.
fidzi píše:Škoda, že to nikdo nepochopil tak jak sem to myslel jinak. Pro srozuměnou to bylo myšleno ironicky a z recese. Elektro. Mě neukradli jen, znáček, ale i celé auto
Tak to sry. jen jsem podrážděný s toho jak mi kvůli znáčku poškodili šroubovákem víko kufru na plech.Jinak jsem ho kupoval za 500,- origo v prodejně.Vědět to tak jsem ho tam koupil rovnou a ne jezdit po vrakárnách kde maj tak za 400,- kila uplně vybledlý.
Ne to se určitě neomlouvej. Když sem to četl, tak sem si prostě postesk a chtěl sem udělat na to ironickej vtip. Holt se to ale nepovedlo
Je nekolik typu (prumeru). Taky jsem prisel o logo na kapote. Mam dve. Jedno hezke, schovane v kufru a jedno osuntele ktere se loupe na kapote. To tam vydrelo zatim dost dlouho.
Caris píše:Je nekolik typu (prumeru). Taky jsem prisel o logo na kapote. Mam dve. Jedno hezke, schovane v kufru a jedno osuntele ktere se loupe na kapote. To tam vydrelo zatim dost dlouho.
on ten clovek taky prodava vic rozmeru..treba by se neco naslo
Maxiczech píše:Že ty seš ten dealer, co to prodává na Aukru? ))
Asi bude rozdíl na přední haubnu a na zadek, ne?
Ne ne ne...
No mám E28 ta má 82mm jak ve předu tak vzadu...
To stejný mám i na E34. Kámoš má E39- to nevím na 100% ale řekl bych, že to bude taky stejný. Na aukro jsem čouhal a tam má znaky 99mm a tak přemejšlím na co to je-že by X5???
Zdravím,taky se mi to na velikonoce stalo,přijdu ráno k autu a znak vzadu fuč ,objednal jsem ho přímo z renocaru za 642,- kč.Jak někoho chytnu u mýho auta tak mu ruce přerazím.