Ahoj všichni,chci se jen zeptat na pár věcí ohledně toho hnusu co se nachází na konci výfukové soustavy u e39 2.8.
1- proč vede do toho druhého tlumyče vstupní roura ,ale výstupní koncovka nikde když třeba u M5 je plně funkční?
2-koncovka výfuku je otřesně vyvedená ze strany dolů že je komplikované tam vůbec navařit nějakou pěknou dvojitou koncovku. Proto se ptám jak jste to kdo vyřešil kdo máte zadní M nárazník a neměnil origo výfuk za laďák jen jste řešily nějakou pěknou koncovku?
Díky za každou radu,protože už nevím co s tím udělat.
Mám ten samý motor a emkový nárazník, pak se na to podívám a napíšu jak je to tam vyřešené. Koncovku totiž taky nemám origo, ale Remus nebo něco takového, akorát jsem to nedělal já, takže to první budu muset omrknout
Kde se da nejaky ladak na 528i sehnat? Ja jsem po nich koukal a nikde jsem nic poradnyho nenasel, jen Ulter sport, ale ten ma kamarad na E36 a je hrozne tichej jen v nizkejch otackah hlubokej, rad bych poradnou pilu
Vesa88 píše:Kde se da nejaky ladak na 528i sehnat? Ja jsem po nich koukal a nikde jsem nic poradnyho nenasel, jen Ulter sport, ale ten ma kamarad na E36 a je hrozne tichej jen v nizkejch otackah hlubokej, rad bych poradnou pilu
Kamarád to udělal následovně.
Dal do řiťi celý ten zadní tlumič, místo něj se navařily dvě nerez trubky a na konci se daly koncovky Remus.
Zvuk to má krásný - až nepopsatelný , v kabině při zavřených oknech nejde skoro nic slyšet , e39 má super odhlučněný interiér , takhle to mám v plánu i já.
Je to asi nejjednoduchší uprava, a myslím si ,že i celkem nenáročná, jen to chce šikovného svářeče.