Dík, má smysl to nechat dělat v autorizovaném servisu s origo díly, nebo u někoho bez origo dílů, ale origo by mělo vydržet víc né a měli by to i lépe zvládnout když na to maj přípravky
Na spojku žádný přípravky nepotřebuješ,i středící trn lze úspěšně nahradit tím,že ji zkrátka dáš souose doprostřed.Ale spíš by mne zajímalo jak máš v podpisu toho čokoládovýho kluka to jseš jako ty nebo si jen rád poslouchal Amstronga.
Pokud das spojku od firem jako Sachs , Luk , Valeo , povazuji original servis a dily uz spise jako zbytecne drahy prepych. Ale to NK bych tam nedaval, to je repas a to nechame skodovkarum
No znáš to,nemám dobré zkušenosti s připálenejma klukama a ještě jim radit tak jsem rád,že se to vyjasnilo.To víš dávat auto do značkovýho servisu s hodinovou sazbou 1400Kč/hod.,který musí vydělávat na drahý aparát(sekretářky,recepční,technický podpory a .....)něco stojí tak proto ta sazba taková.Běžná cena v neznačkovým servise za spojku cca.3K.
a to stou slevou fakt funguje, že bych zkusil taky zabrečet, máš na to nějaký recept,
připálený kluci jsou problém, ale víš jak je to stou rasovou diskriminací,
jinak cena origo servisu je problem, ale jelikož mám koule a ta hezká sekretářka když se usměje a nabídne ti kávu tak už nějak neni síla říct že by ti o tu kávu mohly ponížit hodinovou sazbu, jinak otec má oktávku a když přijede do servisu tak žádná milá sekretářka, žádný luxus jen nejaká fábka v rohu a se slovy zítra to urcitě bude odchází domu posvých, a cena se o moc neliší,
Lubos píše:a to stou slevou fakt funguje, že bych zkusil taky zabrečet, máš na to nějaký recept,
připálený kluci jsou problém, ale víš jak je to stou rasovou diskriminací,
jinak cena origo servisu je problem, ale jelikož mám koule a ta hezká sekretářka když se usměje a nabídne ti kávu tak už nějak neni síla říct že by ti o tu kávu mohly ponížit hodinovou sazbu, jinak otec má oktávku a když přijede do servisu tak žádná milá sekretářka, žádný luxus jen nejaká fábka v rohu a se slovy zítra to urcitě bude odchází domu posvých, a cena se o moc neliší,
Recept nemám,ale zkus se rovnou zeptat zda by to šlo,připoj smutný voči atd..
Mam pocit ze zotrvacnik v blizkej dobe caka aj na mna... Zatial sa to prejavuje jemnym drncanim a jemnou vibraciou do pedalu pri radeni z 1ky do 2ky. Nie je to zatial nic strasne, a naviac sa to prejavuje len niekedy...... je to 530d manual a 160tkm....