Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ostřikovače světel

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dudusek

#1 Příspěvek od dudusek »

zdravím kluci,mám dotaz jestli už jste to někdo dělal,je velký problém namontovat ostřikovače světel do obyč. nárazníku atd.,co vše je k tomu potřeba,tím nemyslím trysky ostřikovače,hadičky,motorek.Dík za info. :?:Jo je to e39.737 254 155
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

zde je návod montáže xenonů + ostřiků
http://www.hella.com/produktion/HellaDE ... mruest.pdf
dudusek

#3 Příspěvek od dudusek »

Díkes.zkusím si s tím pohrát,až budu mít tu správnou náladu. :lol:
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

dudusek píše:zdravím kluci,mám dotaz jestli už jste to někdo dělal,je velký problém namontovat ostřikovače světel do obyč. nárazníku atd.,co vše je k tomu potřeba,tím nemyslím trysky ostřikovače,hadičky,motorek.Dík za info. :?:Jo je to e39.737 254 155

Kua, ja som jeden cas rozmyslal ako sa tych ostrekovacov zbavit a ty ich chces montovat dodatocne....
Dovodom je to, ze ich ucinok nie je prilis presvedcivy, no na druhej strane dokazu pekne zrat vodu a zadrbat cele umyte auto (a hlavne kapotu). Najhorsie na tom vsetkom je, ze si striekaju automaticky a neda sa to vypnut.....
dudusek

#5 Příspěvek od dudusek »

No možná bude lepší do toho nevrtat,ještě se rozmýšlím,to mě nic nestojí. :P
jurasis

#6 Příspěvek od jurasis »

airbone píše:
dudusek píše:zdravím kluci,mám dotaz jestli už jste to někdo dělal,je velký problém namontovat ostřikovače světel do obyč. nárazníku atd.,co vše je k tomu potřeba,tím nemyslím trysky ostřikovače,hadičky,motorek.Dík za info. :?:Jo je to e39.737 254 155

Kua, ja som jeden cas rozmyslal ako sa tych ostrekovacov zbavit a ty ich chces montovat dodatocne....
Dovodom je to, ze ich ucinok nie je prilis presvedcivy, no na druhej strane dokazu pekne zrat vodu a zadrbat cele umyte auto (a hlavne kapotu). Najhorsie na tom vsetkom je, ze si striekaju automaticky a neda sa to vypnut.....

Přesně moje řeč. Až se mi bude chtít, odpojím to...
A stříkají jen při zapnutých světlech. Jestli chceš umýt jen okno, vypni světla... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

To já na ostřiky nedám dopustit, já je také neměl, ale dodělal jsem je kvůli xenonům, protože bez ostřiků v zimě je to opruz.A teď si krásně ostříknu světla jak chci, el. sem si natahal dle sebe :wink:
dudusek

#8 Příspěvek od dudusek »

tak sem se rozhodl,jdu do toho a zapojím to podle sebe,ne tak jak by to mělo být.Dík za názory.
Odpovědět