Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lamer problém zamykání

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zoun

#1 Příspěvek od zoun »

Zdravím všechny,
mám poměrně zásadní problém s E39 - 523i - 1997. Když jsem auto koupil bylo bez klíče, následovala tedy anabáze shánění klíčů, nakonec to dobře dopadlo a klíč mi z Mnichova přišel. Bohužel problém ! Klíč kufru je jiný než dveří a baterka je vybitá na mord. Jak se dostat do kufru, toť otázka ? Dočetl jsem se tady ve foru, že stačí připnout baterii k mlhovce nebo světlu a ok, alespon u starších modelů. Šlo by to i u E39 ? Případně kam připnout kabely plus minus, dostanu se všude, kromě kufru, díky za každou radu. ŽoUn
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fidzi »

zoun píše:Zdravím všechny,
mám poměrně zásadní problém s E39 - 523i - 1997. Když jsem auto koupil bylo bez klíče, následovala tedy anabáze shánění klíčů, nakonec to dobře dopadlo a klíč mi z Mnichova přišel. Bohužel problém ! Klíč kufru je jiný než dveří a baterka je vybitá na mord. Jak se dostat do kufru, toť otázka ? Dočetl jsem se tady ve foru, že stačí připnout baterii k mlhovce nebo světlu a ok, alespon u starších modelů. Šlo by to i u E39 ? Případně kam připnout kabely plus minus, dostanu se všude, kromě kufru, díky za každou radu. ŽoUn
V motorovym prostoru máš přípojky na startovací kabelu. Kostra je přišroubovaná myslím na horejšku tlumiče a plus někde na motoru. Kdyžtak to je rozkreslený v návodu.
Horys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Horys »

to plus je na sání uprostřed pod krytkou(je na ni symbol plus)
Elektro

#4 Příspěvek od Elektro »

zoun píše:Zdravím všechny,

Tohle forum snad není o návodech pro čorkaře.Opravdu nechápu nákup auta bez klíče. :evil:
Horys
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Horys »

To máš pravdu elektro. vůbec mě to nenapadlo :cry:
zoun

#6 Příspěvek od zoun »

2all -> díky všem za radu a návodu se ještě podívám (tak mě to mohlo napadnout s tím plus)
2elektro -> možná můj příspěvek působí "podezřele" OK. Pochybuju, že by tento amatérký dotaz nějakému čorkaři pomohl. Neztratil si nikdy klíč ?
Elektro

#7 Příspěvek od Elektro »

zoun píše:2all -> díky všem za radu a návodu se ještě podívám (tak mě to mohlo napadnout s tím plus)
2elektro -> možná můj příspěvek působí "podezřele" OK. Pochybuju, že by tento amatérký dotaz nějakému čorkaři pomohl. Neztratil si nikdy klíč ?

Každé BMW má minimalně 2 klíče takže neztratil ,tak abych musel propojovat +/- někde někam.Doufám že nebudeš kupovat mojí 523i :(
zoun

#8 Příspěvek od zoun »

2elektro -> zbytečné rozvádět off topic diskuzi.
Odpovědět