Jak vyndam velky BC u E34 ? Umrelo mi podsvetleni a sviti to jen slabounce, matne, potrebuju ho dostat ven bez vetsich skod a vymentit zarovku nebo jak to vlastne funguje
mě se na mé ex-e34 520i 24V stalo to samé. Z ničeho nic tma. Celý BC. Tak jsem vzal tenký šroubovák a normálně zepředu vycvaknul a vytáhnul ven. Jsou tam myslím 3 žárovičky jako v přístrojovce (šestihranný plastový konec - asi 1,2V?). Všechny na ráz v prčicích. Je to divný, ale je to tak. Pak už to bylo v pohodě.
Je to hnusný, když to celé zhasne. Myslel jsem, že odešel BC. Ale pod určitým úhlem bylo vidět, že normálně zobrazuje hodnoty, takže podsvícení... Otázka 10minut.
Jinak se vyndá rádio a vzadu za BC je taková páčka kterou nahmatáš a kterou se to vycvakne nebo vlastně vysune.Je tak lepší,protože si můžeš zkurvit hranu u BC a vůbec to pak nevypadá pěkně.
Práci čest
PP
jestli to jde zezadu tak to bude lepší. Ale s opatrností se mi to podařilo i zepředu. Možná by byl lepší normální jídelní nůž bez zoubků (hladké ostří). Má velkou plochu, takže to neožvejkáš. A pěkně pomalu po obvodu uvolňovat (BC má po obvodu takové zoubky zacvakávací takže opatrně).
Když jsem to zacvaknul nazpět, nebylo vůbec poznat, že byl BC venku.
Tak jsem se s tim pral a na zadne zoubky jsem se nikam nedostal, nejde to jemne ani primerenou silou, tak nevim, radio mam origo bussines, ma po stranach takovy krytky a pod nima jsou sroubky...mam je vytocit a vysunout radio ???
To je divný. Mít ještě e34, mrknul bych se na to, ale v pátek jsem to prodal...
Mě se to povedlo vycvaknout šroubovákem. To víš že jsem se ptal, jak to vyndat. Skoušel jsem to a nic. Pak mi poradili že to jde fakt vycvaknout zepředu a bylo to. Kde ty pacičky jsou, už nevím. Ale na každé straně myslím že dvě. Víc ti asi neporadím, ale uvidíš sám, že to nakonec půjde. Až to budeš mít venku tak spatříš, jak jednoduše je to upevněné a zacvaknuté.
Jinak odkaz budoucim generacim : tu packu co je nad boardem zleva od volantu nadzvednout a tahnout k sobe, silou, ono v tom cvakne a board na vas vyskoci