Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 TDS Rychlost
Nevim jestli se mi to jen nezda, ale docela me u me E34 TDS
stve, ze pokud chci jet po rovince 160, tak tam musim mit
minimalne pul plynu, a spotreba ukazuje nekde 13-15 l
Kdyz jsem jel neposledy s WV benzinem a TDi
tak jsem tam mel tak ctvrtinku plynu, jen jsem
to lechtal, a jelo to taky 160, ale spotreba byla
nekde na 8l.
Nevim co si mam otom myslel, jetsli to mam linne
nebo co..
Jak vam jezdi TDS?
stve, ze pokud chci jet po rovince 160, tak tam musim mit
minimalne pul plynu, a spotreba ukazuje nekde 13-15 l
Kdyz jsem jel neposledy s WV benzinem a TDi
tak jsem tam mel tak ctvrtinku plynu, jen jsem
to lechtal, a jelo to taky 160, ale spotreba byla
nekde na 8l.
Nevim co si mam otom myslel, jetsli to mam linne
nebo co..
Jak vam jezdi TDS?
-
- Klubové ID: 1612
Spíš bych se zamyslel jak přesně dokáže ukazovat ten spotřebometr na palubce,podle mně je to jen hooodně orientační...A když budu brát že ukazuje přesně,je tam spousta dalších věcí,třeba kolik lidí bylo v autě,jaký má kdo pneu,jestli byla rovina (i majel kopeček udělá že se rafička přehoupne...) atd.,to může nějakej ten litr klidně udělat...
-
fotobobo píše:Me jenom prislo ze to TDS musim docela dost honit abych tam mel 160
oproti treba passatu ci jinemu benzinu. Tam staci malinko plynu
a jede to 160.
Pokud ti připadá že to musíš nějak moc honit,nebo že to nejede tak to začni řešit,já to teda honit nemusím abych se dostal na 160...Celkem běžně jezdím po dálnicích 190-200 a problém nemám s ničím...

Cim mam zacit?Kail píše:fotobobo píše:Me jenom prislo ze to TDS musim docela dost honit abych tam mel 160
oproti treba passatu ci jinemu benzinu. Tam staci malinko plynu
a jede to 160.
Pokud ti připadá že to musíš nějak moc honit,nebo že to nejede tak to začni řešit,já to teda honit nemusím abych se dostal na 160...Celkem běžně jezdím po dálnicích 190-200 a problém nemám s ničím...

-
- Kontaktovat uživatele:
tak vono jako přesednout z TDi do TDS je trochu skok směrem dolů co se týče spotřeby. když jsem po bejvalým Toledu TDi (spotřeba prům. s těžkou nohou 4.
přesedlal do 324TD (cca 7.5 s lehkou) tak jsem si taky myslel že mě vomejou co se týče výkonu a spotřeby, ukazatel spotřeby se ne a ne dostat pod 10, spíš taky k těm 14 a vejš... podle mě máš motor OK, jenom prostě TDS úplně nesplnilo tvé očekávání.

To nesplnilo, kor kdyz jsem slysel ze znamej znamehojzxr píše:tak vono jako přesednout z TDi do TDS je trochu skok směrem dolů co se týče spotřeby. když jsem po bejvalým Toledu TDi (spotřeba prům. s těžkou nohou 4.přesedlal do 324TD (cca 7.5 s lehkou) tak jsem si taky myslel že mě vomejou co se týče výkonu a spotřeby, ukazatel spotřeby se ne a ne dostat pod 10, spíš taky k těm 14 a vejš... podle mě máš motor OK, jenom prostě TDS úplně nesplnilo tvé očekávání.
ma starou audinu 100 2.5TDi 6 kvalt rok 1995 a lita s tim po
dalnici 240.
-
Jj,známej známého a blablablabla...Stará 2.5Tdi co se dávala do Audi 100 je docela mrtvola,TDS jede lépe,240 z toho dostane jen díky 6kvaltu.Bejt v TDS 6kvalt tak to jezdí taky,já se i takhle dostanu přes 230 podle GPS,takže asi tak...Radši promýšlej než píšeš...Mimochodem 2.5Tdi má myslím kolem 130HP,a spotřeba tam taky není zrovna 5 litrů,tak si nech ty neustálé pochybnosti a buď rád za to co máš (pokud to máš v cajku tedy,což asi nemáš když pořád řešíš že to vůbec nejede...
).TDS je na svoji dobu velmi dobrej diesel,možná trošku choulostivější na zacházení,ale když není člověk prase tak v tom není žádnej problém...KONEC 

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim že tds je dobrej motor na svou dobu a TDi v audi akorat min zere a je hlucnejsi jinak podle me mozna pojede o kulicku lepe. ma 140ps ale vyšší krouták 290nm tedy silnejsi verze. Slabsi ma 266nm. Ale 240 nemuze jet mozna podle moc spatnyho tachometru. Ja jsem na mem TD vytanhul 210 ale tachometrovych skoda ze uz sem mel vyplou gps abych videl presnejsi udaj kadoppadne tak normalne nejezdim takze kdo vi kdy budu opet tak spechat. A jak tu psal Kail je to choloustivejsi nez tdi ale zase ten 6ti valec. Ja mam spotrebu na camracky do 9 litru a to to nesetrim vůbec a na dalku se dostanu tak na 7.5 takže prumer kolem 8