Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ventilátory a reset počítače e34
Tak video běží a ten konektor je tam krásně vidět,jsou to ty zeleno modrý dráty zastrčený doboku směrem doprava,ještě jednou jak jsem uváděl mysli na to že ten modul těch odporů je zastrčenej do bedny topení tak to zbytečně nehledej pod palubkou a všude možně,takže vyndej už konečně ten konektor s těma modrozelenejma drátama a pak taky ten modul,udělej zase nějaký video a pak budeme postupovat zase dál.Jinak ta náprava je asi v BMW reálná ,hlavně ti taky udělaj geometrii a co vím zase já tak po těhle opravách zadků je s tím uplně jinačí svezení 

Tak sem to konečně vytáhnul a podařilo se to, to vědět že to je tamto tak to vyytáhnu už dávno, jsou tam tři pružinky s rozlišným vynutím, tak sem to oprášil, pročistil kontakty, proměřil a vše je ok, odpoledne to tam zkusim vrátit a uvidim jestli to bude foukat nebo ne, ale typuju to že to foukat nebude, ten odpor zdá se v pořádku, aby nebyla chybička ještě jinde
tak sem to tam dal a ono to makalo, skvělý všechny rychlosti jak sem si přál, radostně sem to celý zase zadělal a chtěl sem to zkusit, že se projedu, jen sem to vytáh ze vrat trosku jedu a že si to dam ventilátory ze 3 na 2 a šup přestalo to fučet, tak nevim, musim to celý zase rozdělat a asi koupit ten odpor, když sem ho zkoušel tak to bylo docela dost horký
co myslíš, bude špatnej ten odpor
co myslíš, bude špatnej ten odpor
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="bavrak"]tak sem to tam dal a ono to makalo, skvělý všechny rychlosti jak sem si přál, radostně sem to celý zase zadělal a chtěl sem to zkusit, že se projedu, jen sem to vytáh ze vrat trosku jedu a že si to dam ventilátory ze 3 na 2 a šup přestalo to fučet, tak nevim, musim to celý zase rozdělat a asi koupit ten odpor, když sem ho zkoušel tak to bylo docela dost horký
co myslíš, bude špatnej ten odpor[/quote]
Já měl stejnej problém, ale než jsem sehnal nový odpory, prodal jsem to.
Když ty odpory vyndáš, pusť ventilátor naplno a uvidíš, co vylítne bordelu. Někdo tady už psal, že měl odpory plný suchýho lupení a málem mu to chytlo.?.?.? Jinak odpor se zahřívá právě proto, že je to odpor. Normálka.
co myslíš, bude špatnej ten odpor[/quote]
Já měl stejnej problém, ale než jsem sehnal nový odpory, prodal jsem to.
Když ty odpory vyndáš, pusť ventilátor naplno a uvidíš, co vylítne bordelu. Někdo tady už psal, že měl odpory plný suchýho lupení a málem mu to chytlo.?.?.? Jinak odpor se zahřívá právě proto, že je to odpor. Normálka.