Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ASC
Nechápu výraz "a kola se protáčí".. To jako, že zařadíš, chceš se rozjet a nic?
Tohle mi taky jednou ASC udělalo. Přesně, co popisuješ. Nešlo ani vyp. ani zap. a pořád svítila. Cca po 20ti minutách se zaso vše dalo do pořádku a od té doby klídek.
Kluci to tady už taky řešili. Snad nějaké čidlo ASC nebo jen špatný kontakt..

Tohle mi taky jednou ASC udělalo. Přesně, co popisuješ. Nešlo ani vyp. ani zap. a pořád svítila. Cca po 20ti minutách se zaso vše dalo do pořádku a od té doby klídek.
Kluci to tady už taky řešili. Snad nějaké čidlo ASC nebo jen špatný kontakt..

-
[quote="dejk55"]Dnes ráno po nastartování mi neshasla kontrolka ASC a vypínání a zapínání nemá žádný dopad kontrolka furt svítí a kola se protáčí.
Co se mohlo pokakašlat??
Dik[/quote
Ahoj pravdepodobne to bude snimac na prednom lavom kolese alebo potom ak mas mechanicke ASC tak zaseknute lanko v motorceku alebo vyvlecene.A kedze ti svieti tak to znamena ze je deaktivovane a preto ti preklzuju kolesa.Tak pozri tie veci najprv motorcek a lanko a ked nie tak chod na diagnostiku a bude to ten snimac.maj sa
Co se mohlo pokakašlat??
Dik[/quote
Ahoj pravdepodobne to bude snimac na prednom lavom kolese alebo potom ak mas mechanicke ASC tak zaseknute lanko v motorceku alebo vyvlecene.A kedze ti svieti tak to znamena ze je deaktivovane a preto ti preklzuju kolesa.Tak pozri tie veci najprv motorcek a lanko a ked nie tak chod na diagnostiku a bude to ten snimac.maj sa