E39 530d startování
-
Fazeey
Dneska sem se zastavil na chvíli v KFC na jídle a když jsem asi za 15min odjížděl tak auto nešlo nastartovat. Starter v poho točil, ale motor nic, zkusil jsem to asi 6x a občas chytl ale hned chcípnul, jakoby se hned zavrela nafta. Pak mě napadlo pridat plyn motor vyletel do 3tis, spad na volnoběh a běžel. Stává se někomu neco podobnýho? Podávací čerpadlo je nový, takže jestli to může způsobovat vysokotlaký a proč? Nebo elektrika, nějaký relé atd? Díky
-
Maxiczech
-
mocuryamater
-
Fazeey
-
Sirup
JJ tak přesně todle se mě stalo.... naposled za jízdy mě to pocukávalo až namkonec to nejelo a nezrychlovalo....tzn zastavil jsem a chcíplo to....a natočiul sem to asi na 8 pokus a jel sem a po 2 km opět začalo to zpomalovat a umřelo to....a pak sem jen volal kámošovi s E6Okou at mě odtáhne
Včera sem to odtáhl ke známému co má servis a tak čekám na co přijde.
Jinak bylo vidět že od vstřovacího čerpadla tou pruhlednou hadičkou šla nafta a bubliny tzn. bud někde přisává vzduch nebo to čerpadlo a nebo zacpanej filtr? uvidim....
Jinak bylo vidět že od vstřovacího čerpadla tou pruhlednou hadičkou šla nafta a bubliny tzn. bud někde přisává vzduch nebo to čerpadlo a nebo zacpanej filtr? uvidim....
-
Fazeey
ja tam bohužel žádnou průhlednou hadičku nemam, ale uvědomil sem si že naftovej filtr tam mam už nějakej pátek, zkusim ho preventivně vyměnitSirup píše:JJ tak přesně todle se mě stalo.... naposled za jízdy mě to pocukávalo až namkonec to nejelo a nezrychlovalo....tzn zastavil jsem a chcíplo to....a natočiul sem to asi na 8 pokus a jel sem a po 2 km opět začalo to zpomalovat a umřelo to....a pak sem jen volal kámošovi s E6Okou at mě odtáhne
-
Sirup
JJ to je dobrá věc.....chtělo by ho vyměnitFazeey píše:ja tam bohužel žádnou průhlednou hadičku nemam, ale uvědomil sem si že naftovej filtr tam mam už nějakej pátek, zkusim ho preventivně vyměnitSirup píše:JJ tak přesně todle se mě stalo.... naposled za jízdy mě to pocukávalo až namkonec to nejelo a nezrychlovalo....tzn zastavil jsem a chcíplo to....a natočiul sem to asi na 8 pokus a jel sem a po 2 km opět začalo to zpomalovat a umřelo to....a pak sem jen volal kámošovi s E6Okou at mě odtáhne
Taky to udělám...páč nevim jestli jsem ho měnil před zimou nebo ne
-
lupo
je to velmi pravdepodobne cidlo vacky, mne ho menili vcera, mal som presne taketo symptomy.Fazeey píše:Dneska sem se zastavil na chvíli v KFC na jídle a když jsem asi za 15min odjížděl tak auto nešlo nastartovat. Starter v poho točil, ale motor nic, zkusil jsem to asi 6x a občas chytl ale hned chcípnul, jakoby se hned zavrela nafta. Pak mě napadlo pridat plyn motor vyletel do 3tis, spad na volnoběh a běžel. Stává se někomu neco podobnýho? Podávací čerpadlo je nový, takže jestli to může způsobovat vysokotlaký a proč? Nebo elektrika, nějaký relé atd? Díky
-
Fazeey
díky, to je fakt, mě nenapadlolupo píše:je to velmi pravdepodobne cidlo vacky, mne ho menili vcera, mal som presne taketo symptomy.Fazeey píše:Dneska sem se zastavil na chvíli v KFC na jídle a když jsem asi za 15min odjížděl tak auto nešlo nastartovat. Starter v poho točil, ale motor nic, zkusil jsem to asi 6x a občas chytl ale hned chcípnul, jakoby se hned zavrela nafta. Pak mě napadlo pridat plyn motor vyletel do 3tis, spad na volnoběh a běžel. Stává se někomu neco podobnýho? Podávací čerpadlo je nový, takže jestli to může způsobovat vysokotlaký a proč? Nebo elektrika, nějaký relé atd? Díky
-
kamilMosnov
- Klubové ID: 1543
JJ Kluci,mně to dělá pravidelně a už vím čím to je,vždy mi to udělá když se dostanu s množstvím PHM těsně nsd 15litrů,zpočátku to jen nejde nastartovat na porvé ale tak na 6pokus to chytne(u filtru v přívodní hadičce běhají bublinky) a když to udělá tak ještě 30km a zastaví úplně,tak jsem neustále tankoval doplna když to kleslo pod 30litrů a mněl jsem klid a teď to začlo dělat i kolegovi u 525 a tak jsme se do toho pustili a zjistili jsme že odešlo přečerpávací čerpadlo které přečerpává PHM z jedné půlky nádrže do druhé,v jedné půlce nádrže je totiž plovák takže ukazuje že je PHM dost a ze druhé půlky saje naftu ale ta je prázdná protože čerpadlo co to má přečerpat nefunguje,kolegovo autíčko už funguje jak má a čerpadlo stálo asi 2500kč a já čekám až mi nové čerpadlo příjde domů.Kamil
-
lupo
-
Hyri
- Klubové ID: 712
-
Fazeey