Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

tuzing :)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike_prague

#1 Příspěvek od mike_prague »

zdravim lidi, jaký jsou ty snadnější způsoby jak bavo trošku nakopnout? mám e34 2.0i vanos. Mě napadá tak sání ale nevim jestli to nějak pomůže, někde sem čet že to změna neni žádná. Nechci z báčka dělat kalup ale , ta sviňka vůbec netáhne do 3tisíc a to me trochu vadí, když nic tak budu jezdit hold pomalu na krásu no :))
fotobobo

#2 Příspěvek od fotobobo »

mike_prague píše:zdravim lidi, jaký jsou ty snadnější způsoby jak bavo trošku nakopnout? mám e34 2.0i vanos. Mě napadá tak sání ale nevim jestli to nějak pomůže, někde sem čet že to změna neni žádná. Nechci z báčka dělat kalup ale , ta sviňka vůbec netáhne do 3tisíc a to me trochu vadí, když nic tak budu jezdit hold pomalu na krásu no :))
520i ma 150 koni, a E34 skoro 2 tuny.
Myslim ze s tim nic neudelas, neni to zavodak
ale cestak...

525i ma 192 koni, kamarad ma tehle motor v E30 a
jede to jako hovado..
540david
Klubové ID: 1322

#3 Příspěvek od 540david »

Jsem si jist, že zažiješ mnoho kilometrů krásné jízdy. :D
Uvažovat o úpravách e34 520i je stejný jako zvyšovat výkon u 316i.
Máš pohodovou káru, tak si jí užívej.
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dzonnek »

Přesně tak tohle není střela. Ono s 2litrem to ani jinak nejde. Já mám třeba td a řek bych že na tom budem stejně a abych se přiznal někdy si říkám že by to mohlo jet kapku lépe ale vždy se dostanu tam kam chci a jako když se chce tak se to rozjede. Ale pokud chceš střelu tak 3 litry a výše...
Caris

#5 Příspěvek od Caris »

mike_prague píše:zdravim lidi, jaký jsou ty snadnější způsoby jak bavo trošku nakopnout? mám e34 2.0i vanos. Mě napadá tak sání ale nevim jestli to nějak pomůže, někde sem čet že to změna neni žádná. Nechci z báčka dělat kalup ale , ta sviňka vůbec netáhne do 3tisíc a to me trochu vadí, když nic tak budu jezdit hold pomalu na krásu no :))
Mas pravdu ze do 3k to moc nejede ale kdyz se pak roztoci.............. :-)
ja jsem s tim byl spokojeny.
Starosta
Klubové ID: 1604

#6 Příspěvek od Starosta »

Je mi jasny, ze 2.5i je lepsi a 3.0 a vys je o necem jinym - ale ten zvuk 2.0 nad 4000ot./min. je proste luxusni turbina :oops: :lol: :!:
A ve srovnani s "normalnima" autama z te doby (4val do 1.6) je ten vykon nesrovnatelnej.
mike_prague

#7 Příspěvek od mike_prague »

no řikám nechci z toho formuli je to limuzína nechápu jak na to někdo může dát křídlo(jeste mozná lízátko) ale neco malo tomu pridat by mi nevadilo no. Zase je to auto na jezdení takže si do toho dát 3,5 benzín tak v tom jezdim tak v trenkách páč by mě to stáhlo z kůže, ale tak dobře nechám to jak to je a casem si koupim sestku s 3,5ulí :)) btw muzu si tady nekam dat fotky mojí holky(plechový samo)? :))
mike_prague

#8 Příspěvek od mike_prague »

....a ¨to tomu nic nedá ani dobrý sání? nebo kit to už je jedno. Krom nejspis neco malo nizsi spotreby.
kavanda
Klubové ID: 1103

#9 Příspěvek od kavanda »

mike_prague píše:....a ¨to tomu nic nedá ani dobrý sání? nebo kit to už je jedno. Krom nejspis neco malo nizsi spotreby.
no,moc tomu nepřidá,ale zkus i svíčky,kat a výfuk (dle možností)
pak i benzín,ten taky nechá přihodit nějakýho půl osla :wink:
kavanda
Klubové ID: 1103

#10 Příspěvek od kavanda »

ještě jeden poznatek.......... každopádně veškerý úpravy dělej až si budeš jist,že máš auto motoricky v super stavu - základní pravidlo

Fotky,jako neplatícímu členovi,Ti snad půjdou dát jen na sekci prodej a nebo mi je pošli mejlem a já je hodím kde budeš chtít.
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

Já osobně si myslím, že obsah 2,0 není nikterak špatný i na autí jako je BMW. Jak je výše uvedeno, je to limuzína jako prase, ať si kdo chce co che říká. :)
To nejni autí na závody. Na závody je trojka v eMku.., nějakej pěknej 330ci.
Taky nechápu, jak si někdo může tunit BMW řady 5 a už vůbec nepobírám BMW řady 7. Jedna stojí pravidleně na Praze 4 - Hájích. Má na zadku dokonce BMW M7. To je hrozný divadlo.. :lol:
Ináč dobrý :)
mike_prague

#12 Příspěvek od mike_prague »

to kavanda: no motoricky je si myslim v pohodě, mělo měněnej motor a ten ma nově najeto 28, a myslim ze urco byl castecne zrepasovanej. Nebo nejsem el mekaniko ale jede ciste tiše a nedela zadny chujoviny

Tak teda asi budu jezdit na pohodu a koupim si k tomu stary audi coupé a budu blbnout s tim a nebo si dotoho šoupnu člitr když už tunninig vypad ze hry :))
btw. koupil jsem si na to kola z e39 ty paprrskovy a vypadaj hooodne hezky :))))
Odpovědět