Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Scháním někoho kdo by mi seřídil mé BMW E34 525TDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Delebre
Klubové ID: 1522
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Delebre »

nazdárek.. scháním někoho kdo umí seřídit auta tohodle typu.. pač mechanici kolem mě.. se do toho né moc rádi pouští.. nikdo těm motorům pořádně nerozumí.. tak bych byl rád.. kdyby mi někdo napsal.. kde v Pardubickém nebo Králove Hradeckém kraji mám toho mazla svěřit.. Děkuju
Caris

#2 Příspěvek od Caris »

Co potrebujes na nem serizovat?
Delebre
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Delebre »

potřebuju seřídit motor
1) Houpe motor za studena i za tepla.. na otačkách to není vidět, ale na motoru to je slyšet
2) něco tam občas zaklepe.. nevím co hledal jsem ale nevím
3)neukazuje mi teplotu
4) podle mě to krozně kadliká.. jako starej zetor

toď asi vše
dafson

#4 Příspěvek od dafson »

Nechci strasit ale tohle mi delal benzinak u e39 houpal za tepla pak za studena otacky byli ustalene radili mi tu hodne veci ale nakonec to byla hLAVA _KO do valcu sla voda a motor bezel jako by ne na vsechny hrnce....ted po vymene hlavy to je dobre ale jinak to muze delat spousty veci....ale jakmile sem prislapl plyn byl chod motoru dobry.
Delebre
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Delebre »

hele myslíš že to kolo by nešlo opravit?? znám jednoho chlapka co se tím živý.. a docela mu to jde.. a při jízdě to taky není moc poznat..
Delebre
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Delebre »

jj to já mám taky.. jak za něj vemu jde v poho.. není nic poznat.. ale pak houpe někdy jo.. někdy ne.. třeba přijedu.. zastavím sundám nohu z plynu a je vše v poho nehoupe.. a pak za chvilku na volnoběhu začně zase houpat..
Delebre
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Delebre »

Hele a kolik by mohla stát ta hlava na toho nafťáka?? nebo kolik Tě stála na benzín přibližně?
Kail
Klubové ID: 1612

#8 Příspěvek od Kail »

Hlava 10 - 15 000Kč cca...Ale většinu těch závád asi nijak neseřídíš,ten motor je prostě vyběhanej,proto v tom třeba za studena klepe,můžou být špatný hydroštely a jejich výměna nemá moc velkej výzanam,je to opruz,poměrně drahej a krom toho cvakání nebo klapání to nijak zásadně nepoznáš...Spíš zkus nejdřív diagnostiku,překontrolovat vstřiky atd...
Caris

#9 Příspěvek od Caris »

to obcas zaklepani muze delat napinani rozvodoveho retezu. houpani muze byt velky predvstrik. Taky jsem mu daval vetsi predvstrik aby lepe startoval kdyz je teplej. Musel jsem mu ubrat take houpal. musi se najit kompromis mezi startovanim a houpanim motoru.
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od dzonnek »

Anebo čerpadlo již není to co by mělo být. Mě to taky houpe někdy jo někdy ne ale když jsem byl za maníkem co děla jen BMW tak mi řekl vůbec neřešit a by to začlo z toho téct nafta nebo by to nějak začlo zdechat tak pak jo. Ale pokud to někdy dělá někdy ne...neřešit..myslím že stím asi moc lidí nic nenadělá. Ale kdyby přeci jen jo tak sem sním!!!:-)
Jo a ta teplota jako že vůbec nefunguje budík nebo že to nevyleze nahoru??
dafson

#11 Příspěvek od dafson »

Pokud ti auto zatim topi tak se hlavy neboj me to prestalo topit tak mi bylo jasny ze je to neco kolem palice jinak ja ji sehnal za 5000 ale bez zaruky jinak mi nabizeli komplet se zarukou za 38000 ale to sem fakt nevzal i kdyz by to byla jistota..a pokud je to hlava tak se problem driv nebo pozdeji projevi....
fafejta

#12 Příspěvek od fafejta »

Delebre píše:potřebuju seřídit motor
1) Houpe motor za studena i za tepla.. na otačkách to není vidět, ale na motoru to je slyšet
2) něco tam občas zaklepe.. nevím co hledal jsem ale nevím
3)neukazuje mi teplotu
4) podle mě to krozně kadliká.. jako starej zetor

toď asi vše

Pakliže to kadliká tak je to přeforovaný,tedy zmenšit předvstřik,ale jestli bude v háji taktovací ventil přesuvníku vstřiku tak to nepomůže.Na to houpání,když bude diagnostika bez závad,tak zkusit zvýšit volnoběžnou dávku,pakliže nebude vyjetý čerpadlo.
Delebre
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Delebre »

no teplotu mi neukazuje budík.. jinak to topí jak sviňa.. takže ta hlava asi prasklá nebude.. jen si myslím že to chce nastavit otáčky na čerpadle a mělo by to být good
mari

#14 Příspěvek od mari »

Pravdu díš Carisi.
Dresic

#15 Příspěvek od Dresic »

čau . Taky sháním někoho kdo by mi seřidil tdso....jsem z Olomouce???
Odpovědět