Hmmm, no já se jich ještě zeptám, ale teda jestli 7500 tak to si možná radši koupím laminátový Nebo si je nechám upálit někde na vrakáči a nechám si je ošetřit proti korozi tady v brně v jedný firmě...
nechci machrovat lae na co tu je ceník náhradních dílů v origo .. ETK online.. tam si to najdeš i s cenou.. tu máš v Online ceník N.D.. a je to já jsem tam na svou e34 kombi našel asi za 800 bez DPH
Já když měl E34,dělal sem na ní nový prahy a v BMW stál taky nějak kolem 7000-8000tis Kč... Takže sem je nechal naohejbat a měl sem je za pár korun....
tak třeba na mou 535i je to který díl ? Pokud to chápu dobře, tak ten plech je díl č. 11 ale to mi jako celý díl prahu nepřipadá, bohužel jsem tam nic jiného nenašel
u BMW jsou opravdu drahé,jsou rozděleny na tři části,přední díl dlouhý asi 15-20cm,střední je nejdelší a zadní je taky asi 20cm,kompetně stojí něco kolem 8000kč.Je lepší je nechat udělat...
vitecek píše:u BMW jsou opravdu drahé,jsou rozděleny na tři části,přední díl dlouhý asi 15-20cm,střední je nejdelší a zadní je taky asi 20cm,kompetně stojí něco kolem 8000kč.Je lepší je nechat udělat...
No tě péro, že by se mi chtělo dát 8tis zta úrahy to se říct nedá... A kdo mi to udělá??? Já teda jenom kam mám jít, jestli do slévárny nebo kam Ne de mi o to jestli stačí když dojdu se starým prahem a oni mi to podle toho naohýbaj nebo na to nedejbože potřebujou výkres(y)??