Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
asi elektrika - klima E34
-
- Klubové ID: 595
- Kontaktovat uživatele:
Nejela mě klima, tudíž jsem si nechal v klima servise udělat test klimy dusíkem - tlak držel, tak se dala náplň. Klima začla fungovat super akorát se prostě vždycky tak za 1minutu vypne a hotovo a když nastartuju znova tak zase třeba okolo minuty frčí..někdy se jen tak zapne zas..dokonce mě přišlo, že když zapnu moc spotřebičů tak se vypne(jak kdy - asi náhoda..). Kde hledat chybu ?
Mám manual klimu E34 r.v.8/1994.
dík
Mám manual klimu E34 r.v.8/1994.
dík
vypne se i ventilator pro klimu? Jestli jo,tak nejspiš bude za a) v čudu snímač tlaku (ten vypína a zapína klímu v závislosti od tlaku) , za b) vysokej tlak v okruhu a za c) nízkej. Mě dělalo něco hodně podobnýho,ale netrvalo to minutu. Ale jestli ti vypne jenom kompresor,tak může být v háji i elektromagnetická spojka co je na něm.

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Chladí? Je ohřátý kondenzátor (=chladič)?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli to brat jako normalni, nicmene pokud je nejaky problem s klimou elektrickeho razu tak cirkulace nefunguje.. prolez vsechny draty a konektory.. tj u ventilatoru, na chladici, kompresoru a taky hlavne na kondenzatoru - pod nadobkou kapaliny ostrikovacu.. tipuju to na nejaky uhnily dratdexter píše:tak to normální není.Cirkulace by měla fachat i bez klimi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Klima muze byt klidne vypustena a cirkulace musi fungovat. Prestane jen tehdy, kdyz je nejaky okruh rozpojeny. tj. mohlo odejit nejake cidlo(lze promerenim zjistit) nebo je nekde uhnily drat. Nebo v tom horsim pripade odesla IHKA.. nevim jak u automaticke klimy ale u manualni ma myslim 2 konektory a pouze od strany spolujezdceFugo píše:IHKA je ve středovém tunelu uplně vpředu, z každé strany má 2 konektory.
Cirkulace jde vždy s klimou, ale nevím zda cirkulace jde když je klima ko.
-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Cirkulace nejde bez klimy, takže to s tím souvisí.
Edit: Když jsem měl klimu bez náplně, tak mi nešla zapnout cirkulace. Když jsem ji naplnil, tak zase šla a jiná chyba ani problém v okruhu klimy nebyl. A když klima fungovala a zapl jsem jen cirkulaci, tak se automaticky zapla i klima, ale kontrolka klimy na tlačítku nesvítila.
Edit: Když jsem měl klimu bez náplně, tak mi nešla zapnout cirkulace. Když jsem ji naplnil, tak zase šla a jiná chyba ani problém v okruhu klimy nebyl. A když klima fungovala a zapl jsem jen cirkulaci, tak se automaticky zapla i klima, ale kontrolka klimy na tlačítku nesvítila.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja napln nemel a cirkulace fungovala.. nefungovala jen pri odpojenych dratech.. takze jeden z nas mel jeste nejakou zavaduPlayer1 píše:Cirkulace nejde bez klimy, takže to s tím souvisí.