Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

mám menší problém s průduchy

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
milhaus26

#1 Příspěvek od milhaus26 »

mám menší problém s průduchy do kabiny v e34, kdyžnatočím středové kolečko tak, aby foukal studený vzduch do kabiny, tak ze všech fouká studený vzduch až na jeden a ten je vlevo u řidiče, nevíte kde by mohla být chyba?
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWPower »

asi v nějaké přepážce či klapce...
elektrik

#3 Příspěvek od elektrik »

on tam jde pokud vim teplej vzduch pouze na okno a na nohy. Pak z toho velkýho nahore na pristrojovce me fouka teplo jenj na pravou stranu a z tech mensich veprostred taky jen v pravo a jeste me de teplej skrz ty skvirky u repraku. No a jeste vzadu fouka teplej na nohy jinak vsechny ostatni studeny. taky nevim jestlli je to tak dobre,ale vyhovuje me to tak to nijak neresim. Na nohy pěkne horko kdyz je ziminka ana pusinku studenej aby se ridic z te silene jizdy nepotil:))))
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Už se to tady tuším řešilo. U e-34 je toto normální. Snad na středovém panelu jde jenom studený vzduch a dozadu taky. Nebo tak něco.. Potom může jít ne levý jen teplo. Ale jistej si nejsem. Dej vyhledat.. :wink:
milhaus26

#5 Příspěvek od milhaus26 »

trošku jsem si s těma průduchama hrál a i když vypnu přívod vzduchu, tak pořád jen a jen z té levé strany u řidiče fouká horký vzduch snad přímo od motoru, nejspíš někde nebude dovírat klapka a tak se chci zeptat, kde najdu ty klapky? (může být teba nějaká poničená?)
Odpovědět