Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vypnutí AirBagu u spolujezdce E39
-
- Klubové ID: 775
Že je to v nabídce, ještě neznamená, že to umí...dexter píše:nebo si kup bmw scanner 1.4ku ta má k dispozici i takové funkce.Aspon podle screen shotu to tak je.Ale levnější bude zajet do autorizáku.Ovšem jestli je to jediná věc kterou chceš změnit.

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim proc to ches deaktivovat, ale airbag predu u spolujezdce je automaticky deaktivovan kdyz tam nikdo nesedi, a plati to i pro detsku sedacku. Je totiz cidlo v sedacce, a kdyz se tam sedne dospelej clovek, tak se teprve aktivuje airbag. Je to proto aby se po bouracce kdyz tam nikdo nesedi, aby se bag nevystrelil, a nasleden se nemuselo pracne a finance opravovat. Vzadu nevim jak funguje, ale zadni bocni bag by melo fungovat porad, a kdyz je tam dite, tak tomu to vadit by nemelo.
-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
O přední sedačce je mi to jasné, ale pokud jsi třeba kolenem poškodil podložku v sedačce, tak ti funguje stále... A to pro dítě v sedačce je životu nebezpečné.Fbee píše:nevim proc to ches deaktivovat, ale airbag predu u spolujezdce je automaticky deaktivovan kdyz tam nikdo nesedi, a plati to i pro detsku sedacku. Je totiz cidlo v sedacce, a kdyz se tam sedne dospelej clovek, tak se teprve aktivuje airbag. Je to proto aby se po bouracce kdyz tam nikdo nesedi, aby se bag nevystrelil, a nasleden se nemuselo pracne a finance opravovat. Vzadu nevim jak funguje, ale zadni bocni bag by melo fungovat porad, a kdyz je tam dite, tak tomu to vadit by nemelo.
To samé platí u bagů v zadních dveří... Pokud by bag vystřelil, tak mi to synka zabije, protože sedí hned vedle...
Jak se vlastně psalo v tomto topicu výše...

-
- Klubové ID: 1406
Mel jsem dojem, ze v pripade poskozene zatezove podlozky airbag NEFUNGUJE, snad dokonce VSECHNY airbagy... Mno, jdu si poradne prohledat predchozi temataPanaque píše: O přední sedačce je mi to jasné, ale pokud jsi třeba kolenem poškodil podložku v sedačce, tak ti funguje stále... A to pro dítě v sedačce je životu nebezpečné.

-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
Mno hele jestli je tvoje teorie správná, tak si mě docela slušně vyděsil... Asi co nejdříve pomažu na diag...jurasis píše:To chci. Myslím, že to mají domyšlené dobře. Lepší systém nefunkční než nevyzpytatelný...
Když tam máš chybu, tak nevíš, co to udělá. Nevím, jak by se Ti líbilo, kdyby na Tebe pytel vybafl jen tak při jízdě...
-
- Klubové ID: 1540
- Kontaktovat uživatele:
Cau asi vas nepotesim ale Jurasis ma pravdu jak jednou sviti pytel tak je 100% neaktivni komplet vsecko.ta kontrolka vas informuje ze airback je neaktivni a ma se udelat diagnostika a zjisteni zavady.to je napriklat stejny jak ABS kdyz sviti nefunguje(je blbost aby fungovali jen tri kola )ale auto brzdi to je jasny proto je kontrolka zluta (informativni) ASR cervena(vystrazna).