Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
žluté pole oil service
Tak to jsi mě vyvedl z míry..
Mám pocit, že jsou tam zelená a hned červená Led. Ale to by se ti mělo všechno vokázat při otočení klíčku do polohy 1. Hned ráno na to mrknu.
Taky se mi podařilo stisknutím a podržením reset tlačítka na km vyvolat test všech kontrolek a budíků. Byla to nádhera.
Tak si s tím zkus lehce pohrát..

Mám pocit, že jsou tam zelená a hned červená Led. Ale to by se ti mělo všechno vokázat při otočení klíčku do polohy 1. Hned ráno na to mrknu.

Taky se mi podařilo stisknutím a podržením reset tlačítka na km vyvolat test všech kontrolek a budíků. Byla to nádhera.

Tak si s tím zkus lehce pohrát..

PavelP píše:Jo díky Birkoffe je to tak jak píšeš,zkusím test přístrojovky.To mě včera hned nenepadlo.Měl jsem poslední zelenou a najednou jsem koukal,že nesvítí žádná dioda.Tak proto se plaším.
PP
Ak ti nesvieti ziadna dioda, tak je jasne ze tu oranzovu mas odsranu. Vola sa to rozsypany caj alebo nemecky - pixelfehler - miznutie textu BC a tak isto postihuje aj servisny ukazovatel, kedze v skutocnosti tam ziadne diody niesu, ale tie farebne kocky su sucastou displeja - (pod nimi je folia zelena/zlta a cervena aby kazda svietila inac). Ak vyvolas ten test budikov, uvidis to sam, - ak nebude svietit, tak sa priprav nato, ze postupom casu sa to uz bude len horsit - tzn. ze ti zacnu aj vypadat pixely na textovom displeji BC. Inac ziadna zriedkava vec na e39/e38... skor pravidlo... Ja som mal tiez miznuci displej a nesvietili mi prve tri zelene diody. Dementi v BMW co mi menili olej a vynulovali servisny interval, tak mi zacali nahravat do budikov novy soft, lebo si mysleli ze su zamrzle a nedaju sa zresetovat (servis interval)... v podstate len bol nefunkcny ten displej.....
Jo díky všem,zítra udělám test budíků.Nevěděl jsem že to nejsou diody ale že tam jsou ty svítivé pixely.Na displeji mě chybí jeden až dva sloupečky uprostřed,a buď se strácí nebo je displej úplný,asi podle počasí
.Rozebírat přístrojovku kvůli tomu zatím nebudu,ale budu s tím počítat.Ještě jednou díky všem za rady.
Pro Shimi : Je tam skutečně pět zelených (každý cca pro 2000km ,podle toho jak se s autem jezdí ,startuje atd) jedna žlutá,a jedna červená.
PP

Pro Shimi : Je tam skutečně pět zelených (každý cca pro 2000km ,podle toho jak se s autem jezdí ,startuje atd) jedna žlutá,a jedna červená.
PP
Ak mas odideny ten ukazovatel, alebo nejake jeho casti, mozes mat odidene aj tie nadpisy... Ja som ich mal tiez, svietilo mi uz cervene svetlo a nadpis ziadny... no, v skutocnosti sa to uz len bude zhorsovat. Jo a jasne, zavisi to od teploty....
Urob ten test budikov, tam sa ti musi zobrazit aj oil service a ta hodinka, ako aj vsetky tie servisne "diody". Ak nevies kolko mas este do servisu, da sa to zistit cez tacho - pocet zostavajucih litrov paliva, ale neviem ci to ide aj na starsich e39, co maju steker pri motore. Ak by si potom potreboval opravit tie budiky, ozvi sa.
Urob ten test budikov, tam sa ti musi zobrazit aj oil service a ta hodinka, ako aj vsetky tie servisne "diody". Ak nevies kolko mas este do servisu, da sa to zistit cez tacho - pocet zostavajucih litrov paliva, ale neviem ci to ide aj na starsich e39, co maju steker pri motore. Ak by si potom potreboval opravit tie budiky, ozvi sa.