je mi jasny ze z ty fotky nic nepoznate, ale na mne pusobi jakoze si s tim nekdo hral, napr jsou normalni ty kabely vedouci primo pres motor? to jsem u jinych E34 nevidel. Jsem amater, tak slitovani pls
Diky.
To je nějaká čuňárna,snad palivový čerpadlo dodatečně montovaný nebo co?Ty kabely tam takhle taky nepatří.Už jak ten motor vypadá ,vočesanej od všech krytek a spodních krytů,bych dal od toho auta ruce pryč.Posílám ti foto motoru jak to má vypadat.
PP
jj plyn to ma, tak to bude asi ono.. nedoslo mi to .)
s tema krytama me to taky zarazilo, ale pokud tomu nic jinyho nechybi... chci to auto spis na dojeti nez na nejaky vazny jezdeni..
kazdopadne diky
PavelP píše:To je nějaká čuňárna,snad palivový čerpadlo dodatečně montovaný nebo co?Ty kabely tam takhle taky nepatří.Už jak ten motor vypadá ,vočesanej od všech krytek a spodních krytů,bych dal od toho auta ruce pryč.Posílám ti foto motoru jak to má vypadat.
PP
PavelP píše:To je nějaká čuňárna,snad palivový čerpadlo dodatečně montovaný nebo co?Ty kabely tam takhle taky nepatří.Už jak ten motor vypadá ,vočesanej od všech krytek a spodních krytů,bych dal od toho auta ruce pryč.Posílám ti foto motoru jak to má vypadat.
PP
posli mi ji taky
pridam taky fotku z meho archivu motoru E34 520i 24v Vanos jak je patrno z me fotky hadice co jsou vedeny pres viko ventilu jsou navic. Jak bylo psano z hora je to pravdepodobne k plynu.
to auto už bude mít hoodně za sebou podle toho jak to vypadá....... dovedu si představit jak jsou na tom nápravy,ale jestli to chceš někam odstavit na díly tak to je v poho.........