Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problém s alarmem
-
- Klubové ID: 2206
Zdravim vás, mám takový problém, na E39 se mi sám spouští alarm (je tam origo). Tlačítkem "hledat" jsem našel jen téma o spínači kapoty, ale myslim, že to nebude zrovna můj případ, protože když po uzamčení vypnu pohybová čidla, tak se alarm nespustí (teda zatim se to nestalo), dělá to asi týden. Nesetkal jste se s tím někdo? Dík za každou radu.
-
- Klubové ID: 860
Neměl,mě montoval dálku,bo já ji neměl a mám origo alarm a s tím je to docela pakec.Zkus mu zavolat,je hrozně ochotnej a levnej.Tel:777688099,jinak má i webovky ZDEstallker píše:jo jo, jsem. A ty jsi měl taky takovej problém?

-
- Klubové ID: 860
Tak to mě mrzí,já se k němu chystám s e39 na centrál a PDC,tak jsem zvědav co mi řekne.Každopádně dej vědět kdo ti to bude dělat a jestli jsi byl spokojenej,kdyžtak to prubnu taky.Mám toho víc.stallker píše:to srandik32: tak jsem mu dnes volal a že prý si na orig bmw alarm netroufne. Říkal, že ho ten tvůj řádně vyškolil, prej spíš alarmy montuje než opravuje, ale dík za snahu.

Tak cca tejden mám stejnej problém. Je to jak kdy, někdy je to v pohodě, někdy to řve třeba po minutě, někdy po půl hodině. Mám podezření na nějaký čidlo, jinak absolutně netušim v čem by mohl být problém.
Je pravda že ted jsem zkusil vypnout náklon i vnitřní čidla a zatím je klid.
Tak kdyby na to někdo přišel, budu vděčnej za každou radu.
Je pravda že ted jsem zkusil vypnout náklon i vnitřní čidla a zatím je klid.
Tak kdyby na to někdo přišel, budu vděčnej za každou radu.
Moje zkušenost je taková, že když zaparkuju, tak mi alarm (otřes. čidlo) spustí tak do 3 hodin po zaparkování 2x - 3x. Už jsem to vychytal, proč tomu tak je. Když autí stojí celej den, pak je klídek.
Je to tím, že když je auto zahřáté, tak při vychladnutí se materiály ve voze různě rozpínají, ať už plasty nebo motor, výfukové potrubí, a tím působí jemné otřesy. Naštěstí mám dvousenzorové čidla, takže nikdy nespustí alarm jako takovej, ale pouze upozorní na jemný otřes. Je pravda, že jsem ty otřesáky nastavoval dobře tak 2 měsíce, než jsem to úplně vychytal. Když projede kolem nějakej tuňák, nebo bublající motorka, tak to taky spustí alarm.
Třeba máte něco podobného..
Jo! Jinak v té střeše mezi repro něco bude vyzařující teplo. Protože když je autí ráno celé omrzlé, tak na střeše právě mezi repro je uprostřed mokrej flek. Ale nejsem si jist, zda-li to má souvislost s alarmem.
Je to tím, že když je auto zahřáté, tak při vychladnutí se materiály ve voze různě rozpínají, ať už plasty nebo motor, výfukové potrubí, a tím působí jemné otřesy. Naštěstí mám dvousenzorové čidla, takže nikdy nespustí alarm jako takovej, ale pouze upozorní na jemný otřes. Je pravda, že jsem ty otřesáky nastavoval dobře tak 2 měsíce, než jsem to úplně vychytal. Když projede kolem nějakej tuňák, nebo bublající motorka, tak to taky spustí alarm.
Třeba máte něco podobného..

Jo! Jinak v té střeše mezi repro něco bude vyzařující teplo. Protože když je autí ráno celé omrzlé, tak na střeše právě mezi repro je uprostřed mokrej flek. Ale nejsem si jist, zda-li to má souvislost s alarmem.