Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 528i klapotavy zvuk

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
candat

#1 Příspěvek od candat »

ahoj vsichni,
moje 528i po nastartovani hlasite zaklepe. za provozu na volnobeh klepe taky, ale celkem potichu. myslel jsem, ze jsou to zdvihatka a tak jsem je nechal vsechna vymenit. problemy vsak pretrvavaji. pouzil jsem naslouchatko a zjistil ze pazvuk jde odnekud z leve strany motoru (po smeru jizdy) od spoje mezi hlavou a blokem. napada me pistni cep. vubec si nedokazu predstavit, na kolik by me vyslo rozebrani motoru a pripadna vymena. setkal se s tim uz nekdo? na vykon ani na spotrebu to z a t i m nema vliv, najeto 250000km. diky moc.
ARI

#2 Příspěvek od ARI »

mel jsem to ale na jinem aute.klepot od spodu.byla chycena klika.no salky na klice tam kde je upevnena ojnice s pistem.takovy potukavani to bylo.no ale pak jsem to prodal.
GOOSE528

#3 Příspěvek od GOOSE528 »

Mam rovnaky problem na 528 ale este som to neriesil :(
fafejta

#4 Příspěvek od fafejta »

Hale tak zkus jestli ti to dělá i při vyšláplý spojce.Mohl by to dělat setrvačník.
candat

#5 Příspěvek od candat »

dik, ale dela mi to na 100 procent motor a spojku nemam, mam steptronic :)

chci se zeptat jestli se vyplati rozebirat cely motor kvuli zjisteni a odstraneni zavady (pry kdyz se slozi zpatky, muze zacit zrat olej, ted si nevezme ani deci) a nebo je lepsi koupit novy a vymenit ho?

je to 528i r.v. 98

kolik by stal novy motor primo od bmw ?
nebo ma nekdo na prodej opravdu zachovaly motor?
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zachy325 »

candat píše:dik, ale dela mi to na 100 procent motor a spojku nemam, mam steptronic :)

chci se zeptat jestli se vyplati rozebirat cely motor kvuli zjisteni a odstraneni zavady (pry kdyz se slozi zpatky, muze zacit zrat olej, ted si nevezme ani deci) a nebo je lepsi koupit novy a vymenit ho?

je to 528i r.v. 98

kolik by stal novy motor primo od bmw ?
nebo ma nekdo na prodej opravdu zachovaly motor?

)
novy motor od bmw??:)
tak kamo ta cena jde do sta tisicu to se asi nevyplati ne???
a jetej tak do 40 max.kompletni odstrojenej min.

jinak mam motor 2,8 v super stavu!!!!!!!!!!!
Odpovědět