Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zvysena spotreba , slabsi tah E39 540i

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
elektrik

#61 Příspěvek od elektrik »

Hyri píše:svice new ..... civky su jete .. new som na test nemienil kupovat ... to by som pekne zaplatil ..... to je len taky pocit neviem ci sa neco zlepsilo ..... a ked som odpajal postupne civky tak na kazdu motor reagoval .....

Teď mě tak napadlo. Palivovej filtr si měnil? Vyzkoušej alespon průtok paliva jestli pumpa dodává dostatek.......... Já to měřil a za 30 sekund nateklo 1.5 litru před regulátorem a za regulátorem to bylo asi 1 litr.....
Propoj relátko od benzinový pumpy....mělo by to pak čerpat i při vypnutym klíčku
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Hyri »

cakam este na vahu ... ale predavat to budem az ked to bude v cajku ... ale za 50 ne :)))))
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Hyri »

elektrik píše:
Hyri píše:svice new ..... civky su jete .. new som na test nemienil kupovat ... to by som pekne zaplatil ..... to je len taky pocit neviem ci sa neco zlepsilo ..... a ked som odpajal postupne civky tak na kazdu motor reagoval .....

Teď mě tak napadlo. Palivovej filtr si měnil? Vyzkoušej alespon průtok paliva jestli pumpa dodává dostatek.......... Já to měřil a za 30 sekund nateklo 1.5 litru před regulátorem a za regulátorem to bylo asi 1 litr.....
Propoj relátko od benzinový pumpy....mělo by to pak čerpat i při vypnutym klíčku

Palivo vylucujem z duvodu ze to robi aj na lpg ..... a pumpa je new , filter som nemenil ...
elektrik

#64 Příspěvek od elektrik »

promin,zapomněl jsem na ten plyn
Odpovědět