Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 zadní náprava problem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
elektrik

#21 Příspěvek od elektrik »

ajajaj teď mě tak napadá,že tu řešim něco co je třeba běžný a může to bejt už z výroby..... prosím vyjádřete se ještě někdo s e34....... kdybych tam neměl vzadu 255 asi bych si toho nevšimnul ale ted je to vidět dobře....nevim o kolik to je ...těžkos se to odhaduje ale určitě je to mezi 0.5 a 1.5 cm. Praví zadní je víc vylezlí ven z blatníku než levý zadní- to jen aby bylo úplně jasno :cry:
Helldiver

#22 Příspěvek od Helldiver »

U mna rovnako, prave zadne je vylezle viac.
elektrik

#23 Příspěvek od elektrik »

tak bud to máme oba dobře nebo oba špatně:)
Helldiver

#24 Příspěvek od Helldiver »

Ale buchnute to fakt nevyzera u mna, geometria uplne ok ako som uz povedal, predpisove hodnoty to malo (ani pri jazde ziaden problem, auto drzi stopu, ide rovno, vsetko ako ma byt). Zas na druhej strane ak by tam niekto dal len ten spominany naboj zo sedmicky, tak by sa to na geometrii nijak neprejavilo, len by koleso vycuhovalo - tak ma napadlo, co tak dat pod lave zadne kolo 10mm podlozku? :lol:
Caris

#25 Příspěvek od Caris »

Helldiver píše:Ale buchnute to fakt nevyzera u mna, geometria uplne ok ako som uz povedal, predpisove hodnoty to malo (ani pri jazde ziaden problem, auto drzi stopu, ide rovno, vsetko ako ma byt). Zas na druhej strane ak by tam niekto dal len ten spominany naboj zo sedmicky, tak by sa to na geometrii nijak neprejavilo, len by koleso vycuhovalo - tak ma napadlo, co tak dat pod lave zadne kolo 10mm podlozku? :lol:

je jen vylezle nebo ma i jiny odklon
Helldiver

#26 Příspěvek od Helldiver »

Iba vylezle, odklon ma uplne OK predpisovy a zhodny s druhym kolom aj pneu sa zjizdeji rovnomerne.
Caris

#27 Příspěvek od Caris »

Helldiver píše:Iba vylezle, odklon ma uplne OK predpisovy a zhodny s druhym kolom aj pneu sa zjizdeji rovnomerne.

nebyl klepany bok, ze by byl vice zavreny dovnitr?
Helldiver

#28 Příspěvek od Helldiver »

jemne tuknute to na zadok bolo, ale na lavy roh, teda tam kde je kolo viac zalezle, nie vylezle... a naraznik aj dvere vsetko sedi a licuje v pohode. skusim odmerat tu medzeru medzi kolom a tlmicom....
elektrik

#29 Příspěvek od elektrik »

u mě bude možná jinej i ten odklon...alespon se mě to od voka zdá že u toho kola co je víc ven je odklon větší....... mam doma už nové hevery a nářadí tak to budu v nejbližší době koumat a napíšu co jsem vykoumal:)
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od ilegaltuner »

mají to tak všechny auta ale všimneš si toho jen když ti kola lezou ven, mněl to žigul, e30,e34,corrado,golf 3,audi cupé, škodovka 120, a já nevé co ještě, prostě každé auto co jsem mněl já nebo bratranec to mnělo :wink:
elektrik

#31 Příspěvek od elektrik »

ilegaltuner píše:mají to tak všechny auta ale všimneš si toho jen když ti kola lezou ven, mněl to žigul, e30,e34,corrado,golf 3,audi cupé, škodovka 120, a já nevé co ještě, prostě každé auto co jsem mněl já nebo bratranec to mnělo :wink:

pane jo to je hodně divný toto.......přece ty auta nedělají úmyslně takle křivě.......to se mě nezdá. Stejně pod to vlezu a budu koumat dokud nenajdu něco co je špatně. Přece to nebudu řešit podložkou. I na tu geometrii zajedu. Brzy budu mít udělanou generálku podvozku včetně tlumičů a všech silentbloků a tohle by mě fakt vadilo a pořád bych na to musel koukat
Odpovědět