Zdravim, dneska jsem jel na dalnici cca 100 a nejednou citim, ze profukuje
ledovy vzduch nekde v okoli radici paky a ovladani topeni.
Prijde mi jako kdyby to profukovalo z mist:
1, hlavni stredovy panel jak je radicka
(ten stolek je uplne ledovy)
2, jak jsou tahla na ovladani kam to ma foukat
3, je sice pravda, ze mam malou diru na te kuzi kolem
radici paky. (ale pochybuju ze by to delalo jen tohle)
PROSTE TAM TAAAHNE!
Uz me to fakt stve, to je furt neco. Ja nechci aby mi tam nekde
profukovalo...
Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 profukuje !!
-
- Klubové ID: 2294
34 jsou už starý auta a člověk co si to koupí by měl bejt trochu kutil a mít nějakou garáž a zkušenosti. Já si ji taky koupil a odstraňuju jednu závadu za druhou a pořád se ještě něco najde. Příští měsíc mě čeká generálka podvozku. Musim ještě vyměnit ventilátor topení, zadní brzdy,zjistit závadu na světlech, demontovat alarm a opravit orezlinky na karoserii. Pak teprv půjde říct že auto je v dobrém stavu:)
Hledej dírku kudy to tam fučí a pro jistotu si přelep tu dírku na manžetě. Dost často tam fouýká když někde chybí záslebka nebo je stažená průchodka kolem kabelů. Taky může bejt spadlá nějaká hadice od vzduchotechniky:)
Hledej dírku kudy to tam fučí a pro jistotu si přelep tu dírku na manžetě. Dost často tam fouýká když někde chybí záslebka nebo je stažená průchodka kolem kabelů. Taky může bejt spadlá nějaká hadice od vzduchotechniky:)
-
- Kontaktovat uživatele:
me tohle dela ford ted v zime ale jenom kdyz zatacim o 90 stupnu do nejake ulice tak na chvilku mi to kolem ruky profoukne
jelikoz je to pracovni strep tak to neresim
co jsem kuchal 5/7 tak u manualu je tycka v takovem gumovem zvonu narazenem na kastli tak je mozne ze ti nejak "sjel" a profukuje vedle neho

co jsem kuchal 5/7 tak u manualu je tycka v takovem gumovem zvonu narazenem na kastli tak je mozne ze ti nejak "sjel" a profukuje vedle neho