Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nejdou zadní okna e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ilegaltuner
Klubové ID: 1448
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ilegaltuner »

motorky jso gut, ale prostě to nestahuje na co mám kouknout? dík
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWPower »

To ti nestahuje přímo na ovladači dveří nebo tlačítkách u šajtry??? Stalo se mi, že mě blbnul spínač na zamykání. Jinak prolez elektriku a spínače(může být někde na pytel spoj či kontakt...)
Fugo

#3 Příspěvek od Fugo »

jak je napsáno výše, a potom vzadu pod sedákem (levým) jsou dvě krabice, jedna s relátky, jejich mačkáním docílíš stažení nějakého okna a když ti ty zadní pojedou tak se zaměř na tu druhou krabici zkus ji vyměnit a když to stejně nepujde tak ti tam někde zmizlo napájení a budeš to muset buď najít nebo natáhnout znovu z bat.
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ilegaltuner »

Fugo píše:jak je napsáno výše, a potom vzadu pod sedákem (levým) jsou dvě krabice, jedna s relátky, jejich mačkáním docílíš stažení nějakého okna a když ti ty zadní pojedou tak se zaměř na tu druhou krabici zkus ji vyměnit a když to stejně nepujde tak ti tam někde zmizlo napájení a budeš to muset buď najít nebo natáhnout znovu z bat.
dík kouknu na to, jedou ani nevím jak už se mi podažilo že se mi zadní okna spustily aly nešly už vytáhnout na tlačítka to nereaguje. Vytáhnul jsem je dojezdem při zamykání auta.
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ilegaltuner »

tak vzadu jsou dva žluté relé, když vytáhnu to první tam mi nejdou i předky když to přední dám místu druhého tak pořád nejde nic a když dám to z druhé pozice na prví tak ty předky taky nejdou.

takže to druhé je určitě napytel
Odpovědět