Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Alarm e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
elektrik

#1 Příspěvek od elektrik »

Ahoj, zlobí mě alarm. Nevim jestli je to origo nebo ne ale každopádně když zamknu auto dálkou tak se asi za minutu spustí alarm!! Když ho zamknu klíčem tak se nespustí. A taky při odpojené baterii nejde auto odemknout klíčem. Otočit klíč v zámku jde ale čudlík nevyskočí ani u jednich dveří. Pěkně sem si to zamknul a nemohl jsem se do toho dostat. Naštěstí kufr otevřít šel tak jsem napojil baterku na dráty od zesíku jinak nevim jak bychg se do toho dostal. A pak nevíte na co bývá vevnitř v kabině takové to mikrotlačítko? Je to určitě na alarm protože je to vedle tý červený diody. Alarm jsem zkoušel i klíčem nějak přepnout a je to furt stejný. A pak mam dotaz ohledně vnitřního osvětlení. V jakej poloze se má rozsvicovat po otevření dveří světýlko? Mě se nerozsvicuje ve střední poloze a v těch krajních zase svítí pořád.
E34 1988
mari

#2 Příspěvek od mari »

Máš v háji nějaký čidlo.Většinou jich je 6,haupna,kufr,4xdveře.
Auto musí jít odemknout klíčem(dveře řidiče) i když máš odpojenou baterku.Pouze nefunguje centrál.
tds

#3 Příspěvek od tds »

přesně tak nějaký čídlo na zavírání dveří je k.o. pro to ti to pořád svítí a alarm si myslí že jsou otevřené dveře proto kvičí.
honzin

#4 Příspěvek od honzin »

k ty baterii ještě , dělam to taky tak že otevřu kufr a pichnu se na osvětleni v kufru ,protože ta žarovka ma svitit a pustim tam šťavu z druhy strany
elektrik

#5 Příspěvek od elektrik »

díky díky mrknu na ty čidla. Spínač na kapotě se mě zdá nějakej blbě nastavenej tak třeba to bude tim. docela mě štve že to tim klíčem bez napětí neodemknu....to bude asi v pytli zamek-přesněji 2 zámky,protože to nejde ani u spolujezdce. Kdyby se mi vybila baterka tak se tam jen tak nedostanu........
A víte někdo na co je od alarmu to mikrotlačítko co mam na přístrojovce?
Pak bych potřeboval vědět co spíná ten spínač co je na pantu kapoty na levej straně u pojistek. Jestli je to spínač toho světýlka v kapotě tak to mě svítí pořád i když ji zavřu.
mari

#6 Příspěvek od mari »

To tlačítko na palubce může bejt tlačítko paniky - kdyby tě někdo napada v autě apod. tak ho zmačkneš a začne to houkat ale musiš to zkusit,může to bejt i něco jinýho,ze zbatkem neporadim od stolu to jde blbě
elektrik

#7 Příspěvek od elektrik »

když ho zmačknu tak to nedělá nic...jo a ten alam je značky ranger
honzin

#8 Příspěvek od honzin »

jestli to je červeny a malinky , muže to bejt na vyrušeni alarmu , fungujeto tak že vlezeš do houkaciho auta , daš kličky do zapal. , otočiš na kontrolky a zmačkneš tohle tlačitko , melo by ti to naskočit jako bez alarmu .... vyzkoušej to.
elektrik

#9 Příspěvek od elektrik »

díky zkusim to
Odpovědět