Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

handsfree E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dandy

#1 Příspěvek od dandy »

Zdravím všetkých priateľov BMW.Mal by som dotaz ohľadne handsfree.Mám E39 530D r.2002 s multifunkčným volantom, kde je aj ovládanie rádia a telefónu, ale auto nemá žiadny svoj telefón.Predchádzajúci majiteľ mi povedal, že to má handsfree sadu, takže je možné na to pripojiť mobil, len mi nepovedal aký a ako aby to fungovalo.Neviete mi s tým niekto poradiť ako tam pripojiť mobil? Ja mám momentálne NOKIA 6233, ale môže byť aj iný ak by sa to na tento nedalo urobiť.Ďakujem za vaše rady.
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

skusil bych zapnout na mobilu bluetooth jestli to není připojení pres něj.Ale to jen tipuju.
:roll:
dandy

#3 Příspěvek od dandy »

Nikto nemal podobný problém a má ho už vyriešený? Sem s tým.V aute som dosť často a bodlo by ovládanie mobilu na volante./Vďaka dexter s tým zapnutím bluetooth to skúsim a ak to pôjde napíšem/
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

jen tak mě napadlo, nebudeš mít jinou loketku?Nemáš foto?
dandy

#5 Příspěvek od dandy »

Myslíš, že tam pôvodne bol origo telefón a len ho už nekto vyhodil aj s loketnou opierkou? Mohlo by to byť aj tak, lebo ja som to kúpil už na Slovensku od chalana a ten od pôvodného majiteľa vo Francúzsku.Ale on mi hovoril, že to má handsfree sadu bez telefónu a malo by to fungovať na mobil.Ako zistím, že bola menená loketná opierka?/foto skúsim urobiť a dať ho sem/.Ešte ma napadlo či by sa podľa VIN nedalo zistiť, či bol vo výbave telefón alebo handsfree sada.Skúsim ešte pozrieť do manálov čo mám k tomu, len sú vo francúžštine tak to bude trošku problém, alebo skúsim volať priamo do BMW, tam dúfam podľa VIN budú vedieť čo bolo vo výbave auta od výroby.
Odpovědět