Ahoj lidi jsem na vysocine a mam problem s 34kou nemuzu se stim domluvit je nekdo s vas kdo rozumite m50?jsem u Zdaru nad sazavou nejde do otacek benzin hori ve vyfuku a strila do sani moc dik tomu co mi pomuze pripadne jsem na tel 777819555
snimac otacek na klice, bych to typoval ja.Ted si ale presne venvzpomenu kolik to ma ukazovat odpor tusim neco kolem 0,6-0,8 ohmu mezi nejakejma dvema piny z tech tri.
cau diky za radu ale ted presne nevim ktere je to cidlo na klice to je to cidlo pod rozvodama?myslim tim rysky na horni uvrat kdyz se delaji rozvody?nebo jeste je nejake ze spod motoru?myslis ze to dela takovou paseku?nejde do otacek,nedrzi volnobeh,hori ve vyfuku benzin,strila do sani!!!
čidlo většinou jde nebo nejde,ale neříkam že nemůže bejt vedný. Když hoří benzin ve výfuku tak bych tipoval že ho tam jde asi moc:) Když se protrhne membrána regulátoru tlaku paliva tak si motor podtlakem nasává čistej benzinek rovnou z nádrže a nic mu v tom nebrání. Skontroluj regulátor tlaku. Pokud bude v pořádku tak mě napiš SZ a já tě opíšu hodnoty odporů některých čidel. Taky řešim ted nějakej problem se vstřikoévánim tak se v tom vrtam