El. Hlava je zpět původní akorát že přetěsněná, tak jsem zvědavej. Paradox- Kamarád mi včera říkal:,, hele tak mu fakt nedávej jezdi pohodičku a uvidíš..." Dneska ráno na škrtnutí tak jsem ho dnes lochtal zase a uvidim zejtra. Jinak fakt jsem koukal co udělá 0,1 mm když se pohne tou hlavou. Sice je tam aretační kolík ale do stran se to kousíček hne, tak možná ještě budu muset ladit a teď docela dost lituju že jsem si to neoznačil ja vůl. Jinak filtry někdo nejspíš měnil alespoň vizuelně to tak vypadá. Asi zkusim to čerpadlo polejt studenou vodou a uvidim jak to bude chytat za tepla. Jinak díky moc za názory a rady vezmu si je k srdci a praktikuju na mém bmw. Jinak teď mam možnost koupit 525 tds e34 sice s vysranym automatem,ale i s náhradnim za 3 litry takže se nebudu asi ani rozmejšlet a beru ho na n.d.
Dám vědět jestli se to ty studený starty zlepší nebo ne. Moc díky přeju hezkej den
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Shit Vagen Bmw e34 TDS
Napsal jsem/dopsal/ ten prostřední odstavec,nějak se mi do toho doplnil i ten odstavec kolegy.
Jinak ta hlava je fixovaná tím tmelem co je natlačen do té díry vepředu co je před tím nálitkem pro opření šroubováku na posun té hlavy.Většinou je červený a měl by se vyštournout,protože to asi bude držet.No uvidíš....
Jinak ta hlava je fixovaná tím tmelem co je natlačen do té díry vepředu co je před tím nálitkem pro opření šroubováku na posun té hlavy.Většinou je červený a měl by se vyštournout,protože to asi bude držet.No uvidíš....
fafejta píše:Napsal jsem/dopsal/ ten prostřední odstavec,nějak se mi do toho doplnil i ten odstavec kolegy.
Přesně takže s tou hlavou už dopředu a dozadu nehnu jedině kousek do stran, takže budu zkoušet tady a když to na to jelo před tím tak teď musí taky, nebo?