Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Někdy tahne někdy ne. TD 525 e 34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od dzonnek »

Ahoj chtěl jsem se zeptat čím by to mohlo být že se mi někdy zdá že auto jede a někdy nejede?? Nevíte někdo čím by to mohlo být?? Díky za rady čao
nevron

#2 Příspěvek od nevron »

Mě to dělalo taky, a byla to elekt. hlava na čerpadle, jelikož je to už pár let, tak ani nevím kolik stála oprava. :cry:
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dzonnek »

elkt. hlava na čerpadle?? To je jako nějak elektricky ponáněné nebo jak?? Moc v tom negómu a za chvili pojedu na olej k panovi co dělá jen bmw a je to v prostějově tak mu to tam řeknu a optám se co a jak.
Sem si říkal zda to nemůže být vaha vzduchu známý to problém na VW motorech.
nevron

#4 Příspěvek od nevron »

Poháněné ne, ale ovládané, pod pedálem je reostat a na čerpadle motorek. Mě to dělalo to, že jsem jel a najednou jako by mě někdo chytil za nárazník, bylo tam něco vydřený.
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od dzonnek »

mě to dělá něco podobného. Někdy to jede pěkně a jindy jako bych měl za sebou vozík. No spíš pořádny vlek. Je to jakési mrtvé. Nechce se tomu a pak to zničeho nic začne a pak zase nic...a tak pořád dokola.
lucky

#6 Příspěvek od lucky »

Mě to dělá taky občas ale jen do dvou tis. ot. pak je to ok nebo když pustim plyn a necham ekonoměr padnout až na nulu.
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dzonnek »

No jo ale cim to muze byt?? Presne jak rikas nekdy to tahne v nizkych otackach a nekdy ne. ve vysokych otackach to nepoznam ale kdyz pridam v nizkych pod 2 tisice tak to nekdy tahne krasne a nekdy ne. No optam se v servisu.
lucky

#8 Příspěvek od lucky »

super tak pak prosím dej vědět, ale asi to bude ta hlava.
Odpovědět