Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nez. topení Webasto 525 TDS - foto
Zdravim, zajímalo by mě jestli někdo nevíte proč nenahodim v mrazech nez. topení Webasto? Sice začne hučet ale nezapálí se a po chvíli to vypne. Jakmile je trochu ohřátej motor tak ho nahodim bez problémů. Nevim jak je to celý propojený, jestli je to spojený s žhavením motoru. Fakt nevim a v mrazech je to škoda když to neběhá. Díky.
mam stejný problém a někdo tady o tom psal že nemusí jít o plnohodnotný nezávislý topení ale jen o příhřev motoru.Když nastavím na BC čas tak se zapne pouze ventilátor a do kabiny to vhání studený vzduch o teple si můžu nechat zdát.Pouze po nastartování Webasto jede perfektně.Zkouším sehnat servis kde by se mi na to podívali a zkusili s tím něco udělat.Neznáte někoho v Brně a okolí?????
No mne to robi presne to iste!Ale skusim ho zapnut a vypnut 2-3krat a potom uz ide.Bolo by dobre keby to bolo tou zhaviacou svieckou.mari píše:Zdravim, zajímalo by mě jestli někdo nevíte proč nenahodim v mrazech nez. topení Webasto? Sice začne hučet ale nezapálí se a po chvíli to vypne. Jakmile je trochu ohřátej motor tak ho nahodim bez problémů. Nevim jak je to celý propojený, jestli je to spojený s žhavením motoru. Fakt nevim a v mrazech je to škoda když to neběhá. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera sem neměl čas ale dneska se na to musim podívat,podle mě tam žádná baterka neni takže by např. větráky měli jet přes baterku co je pod zadní sedačkou. Vzpomínám si že loni v zimě v asi -9 jsem to ráno nechal běžet přes půl hodiny a vybil baterku že sem nenastartoval a musel přes kabely.Proto se divim že má někdo druhou baterii. Možný je že je buď jedna silnější baterka nebo pak dvě (jedna slabší extra pro Webasto). Nevim,ještě podívám ale pochybuju že tam něco najdu. Spíš mě štve že jí teď v mrazech nenatočim, zkusim tu žhavičku.
-
- Kontaktovat uživatele:
mari píše:Včera sem neměl čas ale dneska se na to musim podívat,podle mě tam žádná baterka neni takže by např. větráky měli jet přes baterku co je pod zadní sedačkou. Vzpomínám si že loni v zimě v asi -9 jsem to ráno nechal běžet přes půl hodiny a vybil baterku že sem nenastartoval a musel přes kabely.Proto se divim že má někdo druhou baterii. Možný je že je buď jedna silnější baterka nebo pak dvě (jedna slabší extra pro Webasto). Nevim,ještě podívám ale pochybuju že tam něco najdu. Spíš mě štve že jí teď v mrazech nenatočim, zkusim tu žhavičku.
... dej sem sím pár foto..... panel ovládání ... uložení topení ... díky..
-
- Kontaktovat uživatele:
musis bejt členem... pošli mi to klidne na mejl.. ja to sem dam.. fflips@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele: