Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Smrádek

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Black-Light
Klubové ID: 1356

#1 Příspěvek od Black-Light »

Čau hoši.
Stává se vám taky někdy v E39, hlavně po zastavení někde na volnoběh a stání X minut a opětovném rozjetí, že do auta vnikne takovej divnej hnusnej pach? Četl jsem snad, že pokud jsou zasrany uhlíkovy kabinovy filtry, tak to může dělat, pravda, moje zrovna jako novy nevypadají, ale samotny nijak nesmrdí, tak nevím, jetli měnit zrovna tuhle součástku... Není to zrovna levná věc, K&N vložku jsem pořídil za polovic, než co chtějí za tuto chujovinu neužitečnou :D
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Panaque »

Black-Light píše:Čau hoši.
Stává se vám taky někdy v E39, hlavně po zastavení někde na volnoběh a stání X minut a opětovném rozjetí, že do auta vnikne takovej divnej hnusnej pach? Četl jsem snad, že pokud jsou zasrany uhlíkovy kabinovy filtry, tak to může dělat, pravda, moje zrovna jako novy nevypadají, ale samotny nijak nesmrdí, tak nevím, jetli měnit zrovna tuhle součástku... Není to zrovna levná věc, K&N vložku jsem pořídil za polovic, než co chtějí za tuto chujovinu neužitečnou :D
Nejdříve si udělej čištění klimatizace jak těma mrakama tak i ultrazvukem...

Potom bych teprve řešil nějaké smrady...
Giome
Klubové ID: 1462

#3 Příspěvek od Giome »

Zrovna včera jsem řešil to samé :) ..delší dobu jsem stál pak jedu a hroznej puch...tak jsem zastavil a zkontroloval jsem si boty a koberečky jestli jsem někde nešlápl do nějakého výkalu :lol: a ono nic,dneska už to nesmrdělo 8O
Black-Light

#4 Příspěvek od Black-Light »

Panaque píše:

Uh, můžeš mi říct, o co jde? Čistit mrakama? A Ultrazvukem? Sem úplně mimo... To zní minimálně jako úkon pro servis.. Ale klimu teda v tomto období nezapínám, vím že klimy smrdívají, ale jí ji ted nezapínám, může to i přesto dělat ona?

To Giome:
Mno to není vůbec nějak pravidelné nebo časté.. Já vlastně pocituju v autě 2 pachy - bud při couvání nebo delším stání chytnu kouř z výfuku do kabiny a nebo právě ten divnej smrad.. Dycky jsem myslel, že to přišlo z venčí, ale jak už se to stalo několikrát, tak vím, že to z venčí nechodí :D :? , ale pasažérům samozřejmě říkám, že to je venku, nebo že to oni :D :D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Panaque »

Black-Light píše:
Panaque píše:

Uh, můžeš mi říct, o co jde? Čistit mrakama? A Ultrazvukem? Sem úplně mimo... To zní minimálně jako úkon pro servis.. Ale klimu teda v tomto období nezapínám, vím že klimy smrdívají, ale jí ji ted nezapínám, může to i přesto dělat ona?
Dnes už to dělá jakýkoli servis... Auto ti naplní takovým bílým aerosolem který dezinfikuje a ultrazvuk to dodělá... Musí se obě dve věci, jinak je to neúčiné...

Klimu zapínej! I v zimě je dobré ji občas protáhnout...
Black-Light

#6 Příspěvek od Black-Light »

Ok. :) Dík, zastavím se u Auto Unger, tam to snad dají do cajku :). Kolik si za to říkají?
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Panaque »

Black-Light píše:Ok. :) Dík, zastavím se u Auto Unger, tam to snad dají do cajku :). Kolik si za to říkají?
Mělo by to být do 800kč...
Odpovědět