Chlapi, poraďte mi, please.
Při jízdě, když je motor v záběru, trochu mě to táhne do prava. To samé při brždění.
Pokud se rozjedu a vyřadím, jede rovně.
Kde byste začali? Na geometrii??
Díky moc...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - táhne ke straně
Ok, díky za radu.Kail píše:Určitě začni geometrií,bude to na zadní nápravě...A e39 má výhodu v tom že se dá na zadní nápravě dost věcí doladit,mně to dělá u e34 a tam s ničím nehnu
Neměl bych ještě před geometrií zkontrolovat podvozek - vůle? Mohlo by tohle "táhnutí" být způsobený nějakým volným čepem, silentblokem, tyčkou stabilizátoru...???
Sorry, možná se ptám blbě, ale Bávo mám chvilku a chci si být jistej...

Pokud se zadní náprava na E34 nedá nastavit, jak je možný, že se "rozhodí"? Podle mě to musí znamenat nějakou vadnou součást, kterou vyměníš a bude to OK.
-
- Klubové ID: 1612
Moje e34 byla řachlá na zadek a je to mírně rozhozený,jen na dlouhé rovince je znát že se mírně stáčí doprava,zkoušel jsem dělat geometrii a bez hrubé síly s tím nejde nic dělat
...
Je samozřejmostí že před každou geometrií by ti měli vůle na čepech atd. zkontrolovat,jak je tam něco volnýho,nemá cenu geometrii ani dělat,tak to můžeš samozřejmně skouknout sám,pokud máš k dispozici zdviž...

Je samozřejmostí že před každou geometrií by ti měli vůle na čepech atd. zkontrolovat,jak je tam něco volnýho,nemá cenu geometrii ani dělat,tak to můžeš samozřejmně skouknout sám,pokud máš k dispozici zdviž...