Já bych prozměnu potřeboval vědět, jestli má někdo zaručenej tip na značku vypalovacích DVD, kterou umí DVD v BMW přečíst, už jsem zkoušel pálit na 3 renomovaný značky výrobců DVD, ale žádnou to nechce brát ..
prase007 píše:Já bych prozměnu potřeboval vědět, jestli má někdo zaručenej tip na značku vypalovacích DVD, kterou umí DVD v BMW přečíst, už jsem zkoušel pálit na 3 renomovaný značky výrobců DVD, ale žádnou to nechce brát ..
prase007 píše:Já bych prozměnu potřeboval vědět, jestli má někdo zaručenej tip na značku vypalovacích DVD, kterou umí DVD v BMW přečíst, už jsem zkoušel pálit na 3 renomovaný značky výrobců DVD, ale žádnou to nechce brát ..
No protože to nebude problém media jako takovýho,ale tím,že se musí správně vypálit(prostě kreknout)
1 Download torrent & please SEED
2 Burn iso image with NERO etc onto blank DVD+R / DVD+RW
3 Stick disc in car DVD slot
4 Follow iDrive instructions & re-start car after 5 minutes
Tohle se píše u toho filu¨a neni tam o crackování ani zmínka.
DVD-R Verbatim
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
DVD-R Verbatim
Dík, zrovna před hodinkou jsem je koupil teď sem to vyburnoval a zanesl do auta a za chvíli se uvidí jestli to funguje
DVD-R Verbatim
Dík, zrovna před hodinkou jsem je koupil teď sem to vyburnoval a zanesl do auta a za chvíli se uvidí jestli to funguje
TAK CO, ISLO TO NAKONIEC? potrebujem to takisto poriesit...
No tak DVD to přečetlo, ohlásilo to, že to našlo nový navigační DVD a chtělo to ať vypnu na 5 minut systém a pak restartuju .. po restartu mi to hodilo hlášku, že to DVD read failed nebo něco na ten způsob, takže to nešlo, mám ale podezření, že bude špatnej ten image
prase007 píše:
No tak DVD to přečetlo, ohlásilo to, že to našlo nový navigační DVD a chtělo to ať vypnu na 5 minut systém a pak restartuju .. po restartu mi to hodilo hlášku, že to DVD read failed nebo něco na ten způsob, takže to nešlo, mám ale podezření, že bude špatnej ten image
určitě to chtělo hned na 5 minut vypnout?Co já jsem četl k navi,tak všude bylo psáno,že se nesmí asi 5 minut vypnout (pokavaď jse to nenahraje) a až pak se má vypnout.Jinak ty sis stáhnul dvd z mapou,nebo na upgrade sw?
ras11 píše:
určitě to chtělo hned na 5 minut vypnout?Co já jsem četl k navi,tak všude bylo psáno,že se nesmí asi 5 minut vypnout (pokavaď jse to nenahraje) a až pak se má vypnout.Jinak ty sis stáhnul dvd z mapou,nebo na upgrade sw?
Stáhnul jsem DVD s mapou, vzhledem k tomu, že ta hláška v Aj, co mi to tam píše je hodně dvojsmyslně vyložitelná, tak jsem zkoušel obě varianty. V případě, že jsem nechal asi 10 minut systém běžet a pak restartoval, tak mi to napsalo tu hlášku znova - tzn. nic se nestalo, z toho usuzuju, že správně je zasunout DVD, systém na 5 minut vypnout (DVD vrčí i když je systém vypnutej) a po pěti minutách znova nahodit - v tomhle případě mi to pak vyhodilo hlášku, že je wrong DVD - ale aspoň se něco dělo.
Este podotknem, ze co mam stare DVD EUROPE 2005, tak som si spravil z origo DVD kopiu na dvd z tesca za 8korun a ta kopia fachci bez problemov! Takze neviem, neviem, ci chyba bude v pouzitom medii, podla mna nie!