zdravim všechny... mam problem se zapalováním a to jest že mi nehazi jiskru... chtel sem se zeptat zda-li nekdo nevi presny hodnoty cidel na setrvaku bo jeste treba jinou radu.. dik Petr
Všechna elektronika ti fachá?Já jsem jednou nechteně vyskratoval ten červenej drát co je u pojistek a nedalo se mi nastartovat.Nakonec jsem sundal sedačku a pod kobercem byli ty tlustý pojistky a jedna byla KO.Vyměnil jsem ji a autíčko mi opět fungovalo.Teď už nevím co,ale něco mi taky nešlo.
no eletrika by mela bejt v cajku... odhaduju to na cidla setrvaku a proto bych potreboval nejaky hodnoty (ktery bych moh namerit).. a pak jedine musi bejt odpalenej pocitac...
To bude ještě nějakej žralok né?Normálně v E34 byl otáčkový snímač na řemenici na klice a tam byl přechodový odpor čidla 490-550ohm.Jinak vstupní hodnoty to má na principu třeba vstup 0.25V/výstup 1V si myslím.
jj.. zralocina.. na setrvaku sou dve cidla (hozeny mirne sikmo od sebe) jedno na pocet otacek a duhy na rozpoznani valcu... ale nemuzu najit jejich hodnoty..