Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vydechy ventilace
na E39 pod zadnym sklom su take vyduchy ventilacie (aspon sa to tak tvari) ale vzduch odtial nefuka? Preco? Su to vobec vyduchy ventialcie a ak ano tak kde je problem? Rosi sa mi zadne sklo. A este jedna vec. Vyduchy, ktore su pod opierkou ruky sofera (pre cestujucich na zadnych sedadlach) - v lete pustim klimu, tak ide odtial normalne studeny vzduch. V zime pustim kurenie a teply vzduch odtial nejde, ide studeny, pricom z pristrojovky aj z dveri kuri normalne. Neviete poradit?
-
- Kontaktovat uživatele:
to je normalne aspon u e34 aj ja to mam takzyx66 píše:na E39 pod zadnym sklom su take vyduchy ventilacie (aspon sa to tak tvari) ale vzduch odtial nefuka? Preco? Su to vobec vyduchy ventialcie a ak ano tak kde je problem? Rosi sa mi zadne sklo. A este jedna vec. Vyduchy, ktore su pod opierkou ruky sofera (pre cestujucich na zadnych sedadlach) - v lete pustim klimu, tak ide odtial normalne studeny vzduch. V zime pustim kurenie a teply vzduch odtial nejde, ide studeny, pricom z pristrojovky aj z dveri kuri normalne. Neviete poradit?