Kdyz uz mam venku budiky, tak jsem nafotil vsechny kontrolky a rad bych udelal soupis co ktera znamena. Ty ktere znam popisu, s ostatnimi prosim o pomoc. (jedna se o E34 TDS)
no vyznelo to tak ze ty kontrolky mas vsechny v aute ale to byl jen vtip a ty chces vedet co ktera znamena vseobecne tusim
ty posledni dve se mi nechcou ani verit ze byly v E34 (spis E32) stavitelny podvozek jsem jeste teda nevidel v petce ale pokud nekdo ma konkretni dukaz a odkaz na auto rad se podivam a prostuduju a na nivo kontrolku jsem taky nevidel a to mi uz proslo par aut s nivem
T613 píše:no vyznelo to tak ze ty kontrolky mas vsechny v aute ale to byl jen vtip a ty chces vedet co ktera znamena vseobecne tusim
ty posledni dve se mi nechcou ani verit ze byly v E34 (spis E32) stavitelny podvozek jsem jeste teda nevidel v petce ale pokud nekdo ma konkretni dukaz a odkaz na auto rad se podivam a prostuduju a na nivo kontrolku jsem taky nevidel a to mi uz proslo par aut s nivem
ty kontrolky mam v pristrojovce vsechny, samozrejme ale vsechny nesviti. Mam ji venku z auta protoze mi pise code (viz sousedni topic) tak me zajimalo co vsechny ty kontrolky znamenaji, ikdyz nektere z nich na svem aute urcite svitit neuvidim.
T613 píše:ty posledni dve se mi nechcou ani verit ze byly v E34 (spis E32) stavitelny podvozek jsem jeste teda nevidel v petce ale pokud nekdo ma konkretni dukaz a odkaz na auto rad se podivam a prostuduju a na nivo kontrolku jsem taky nevidel a to mi uz proslo par aut s nivem
chalani chci se zeptat.. mam 524td a ta kontrolka cislo 3. Regulace elektronické vstřikovací soupravy .. ma to svietit pri kazdom startovani?
lebo predtim mi to svitilo a ted ne.. a motor nejede.. uz nwm co s tim..
tu kontrolu žhaviček,,5 kontrolka některý asi maj a některý ne..???
jinak odskoušení lze provést bud to zkoušečkou,klasika..
lepší je diagnostika i když ani obě možnosti nemusí být stopro,,můžom spínat ale štáva může být slabá...