Dnes jsem doléval olej do motoru a koukal, jak se vlastně vyndavají zadní sedačky. Bohužel mám ulomenou páku takže opěradla nesklopím-popis jsem tu ale našel-to je v poho. Proč to píšu. Večer jsem chtěl odjet a když otočím klíčkem začne něco cvakat v řídícím jednotce pod levou zadní sedačkou a přeblikává kontrolka žhavení a vstřikování-hned vedle sebe a zesiluje se a zeslabuje světélko v interiéru a světla venku.Jako když to má nějaký velký odběr, který se střídavě zapíná. Po vypnutí klíčku to stále cvakalo. Tak jsem odpojil a připojil baterku jestli to nejsou zoxidované kontakty ale asi nejso, protože se nic nezměnilo. Poradí mi někdo, co s tím?Díky
prosím pokud možno napsat na barkasik@post.cz díky
tak to si připadám jak neumětel,fakt to bylo baterkou.To jsem si nemyslel.Jen mám obavy, jestli ji to nikde nevybíjí, protože tohle se nám teď stalo ve služebním doblu. Jenže to je Fiat, tam je to jasný. Díky za rady
měl sem podobnej problem,zkus jí změřit zátěžákem,mě držela na deseti a to už nestačilo. Musel sem koupit novou a je klid. Problem je v tom,že tyhle autíčka mají rychložhavení a dost velkej odběrv má taky starter,holt šest válců v řadě má trochu kompresy.