Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530 d nejde pomoc
klasika - zkus palivovy cerpadlo - jak podavaci v nadrzi tak tlakovy pod sedadlem ridice (ja uz menil obe :-)
viz napr. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=38657
viz napr. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=38657
Maxiczech píše:Co blbneš? Nemůžeš e-39 opravovat vylučovací metodou.To je kravina. Zajeď alespoň na diagnostiku a pak si to třeba udělej sám. Jinak tam zažumpíš hafo bankovek a jezdit nebudeš
Tahle rada bohužel taky není stoprocentní vzhledem k odborníkům v autorizovanejch servisech.Na diagnostiku zajeď,může se stát že se trefí a tolik to nestojí.Smutná realita je,že když to budeš dělat metodou pokus/omyl sám,nebude Tě to stát tolik,jako když to budou dělat v BMW.Třeba jsem měl peška,ale to je moje zkušenost,třeba narazíš na někoho kdo tomu opravdu rozumí.
Hlavně v autorizáku už s tím mají určité zkušenosti, na rozdíl od 99 % garážníků. U palivové soustavy u Common Railu dokážou v autorizovaným servisu diagnostikovat max. tlak na liště, popř. fuknkčnost čidel na sání nebo na vačce a průtok nafty do přepadu kapilárovou metodou. Pokud je závada na railovém čerpadle nebo vstřikovačích je lepší navštívit Bosch Diesel Servis.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Úplně Ti rozumím,prošel jsem si tím taky.Můžeš to popsat trochu podrobnějc jak přesně to nejede.Mě to třeba kolem cca 2,5tis začalo houpat,střední otáčky skoro nefungovaly,buď se plazíš nebo podlaha.Někdy jako by to mělo lepší náladu a na chvíli to jelo pěkně.Zkus zaslepit podtlak EGR,to je zadarmo,pak čidlo tlaku v sání.Podívej se jestli ti chodí dobře regulace turba,může bejt zatuhlá ta variabilní geometrie.
Vlasta:Zkušenosti mají asi takový že zkoušejí měnit co unese Tvoje peněženka,začínaj vstřikama,dobře se to dělá a stojí to palici.Pokud to nevyjde pokračujou.Přesně tohle jsem si říkal,dělaj na tom denně,přecejen to ještě není úplně veterán,ale prostě to tak nefunguje.Jak to funguje u lidí který tomu nerozuměj vůbec a navíc maj prachy,to je úplně jiná pohádka.Např. známýmu kdysi na A6 nešel starter,v Audi mu nabídly výměnu za 36k,tak to odtáhnul a on byl vypadlej konektor.
Vlasta:Zkušenosti mají asi takový že zkoušejí měnit co unese Tvoje peněženka,začínaj vstřikama,dobře se to dělá a stojí to palici.Pokud to nevyjde pokračujou.Přesně tohle jsem si říkal,dělaj na tom denně,přecejen to ještě není úplně veterán,ale prostě to tak nefunguje.Jak to funguje u lidí který tomu nerozuměj vůbec a navíc maj prachy,to je úplně jiná pohádka.Např. známýmu kdysi na A6 nešel starter,v Audi mu nabídly výměnu za 36k,tak to odtáhnul a on byl vypadlej konektor.