zdravim všechny příznivce bmw a zároveň žádám o radu. Mam 525 a tekla mi nafta z čerpadlo, měl jsem s nim stejnej problem jako mnozí z vás. teplej chytal z težka ale studenej líp,měl jsem za to že to je tim že padá nafta. Až nedávno se mi stalo,že jsem za jízdy vyřadil a ta sviňa chcípla, přes rychlost jsem zas natočil motor,ale bohužel jsem zjistil že volnoběh už to prostě držet nebude. Sehnal jsem si jiné čerpadlo naneštěstí z opel omega a zjistil, že tam nepasuje. Použil jsem z něj el.mag. ventil co spíná volnoběh a tim pádem sem vyřešil i netěsnost čerpadla,protože už se v něm někdo hrapal a ten starej ventil tam byl nakřivo. Auto sem pak asi po pěti minutách trápení konečně natočil,moc se mu pak nechtělo běžet bez plynu,ale měl sundané sání a dva týdny stál tak mě to nepřekvapilo. jenže když sem to vše osadil nechal ohřát zjistil jsem že na volnoběh otáčky kolísají víc než obvikle a pravidelně a po svezení následovalo zjištění, že motor má výkon jako bez turba. Napadlo mě zkusit trochu pohnout s čerpadlem,kvůli předvstřiku,ale to se zlepšilo jen nepatrně. Takže to občas po náhlém puštění plynu občas na volnoběh chcípne,motor motor nemá vůbec zátah jako předtím, špatně startuje a když to beži na volnoběh tak hrozně kolísá. A já vás žádám o radu čim to přesně může bejt,už sem z toho zoufalej,venku sněhu a já stojim místo toho abych dováděl

Díky moc chlapy a ať vám to frčí... čím dřív poradíte tím líp, ještě jednou dík...