Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dotáhnutí ručky e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
VELMEN

#1 Příspěvek od VELMEN »

Další ze řady mých stupiních dotazů,ale pomalu už se učím. Nebrzdila mi vůbec ručka tak mi kluci vyměnili vzadu shnilý pakínky a vše okolo,ale říkali,že si to bude sedat a bude se to muset pak dotáhnout. Tak jsem to teď sundal a pod pákou jsou dva šroubky, pokud to správně chápu tak každý jde k jinému kolu a asi jsem jeden dotáh víc bo byly cítít brdy jen od jednoho kola , když jsem vylezl po jízdě. Takže povolit co to dá a dotahovat současně a doufat,že to nebude drhnout? Nebo je to píčovina,že by to drhlo,když šla ručka dotáhnout tak do půlky?
cipis
Klubové ID: 1359

#2 Příspěvek od cipis »

kazdej z tech soubu je ke kazdymu kolu zvlast jak tusis.
zvedni si zadek heverem a rucku zatahni na 3 zuby. pak utahuj ty srouby pod pakou tak, aby si tim kolem rukou neotocil (na ty 3 zuby)
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor1 »

cipis píše:kazdej z tech soubu je ke kazdymu kolu zvlast jak tusis.
zvedni si zadek heverem a rucku zatahni na 3 zuby. pak utahuj ty srouby pod pakou tak, aby si tim kolem rukou neotocil (na ty 3 zuby)
Učenlivej kluk :wink:
cipis
Klubové ID: 1359

#4 Příspěvek od cipis »

Doktor1 píše:
cipis píše:kazdej z tech soubu je ke kazdymu kolu zvlast jak tusis.
Učenlivej kluk :wink:
taky mam dobryho ucitele :!:
VELMEN

#5 Příspěvek od VELMEN »

taky se snažim,ale co bych kde dotahoval, když to dám na hever fakt nevim:-) Jen vim,že to předtim šlo i když až víc nahoře a asi jsem to nesouměrně dotáh tzn jeden šroubek víc a druhej míň tak to ještě zkusim jednou než to budu nějak zvedat.
Odpovědět